”Mirakeloperationen” som räddade 1-årige Jacksons liv. Nu hyllas läkarna.

När 16-månader gamla Jackson Taylor var med i en bilolycka som slet bort hans hvuud visste inte läkarna om han skulle överleva. ”En hel del barn inte skulle överleva att kraschen från början, men även om de gjorde och så skulle de aldrig kunna röra sig eller andas på egen hand igen”, säger läkaren som ledde operation till 7News.

Genom att använda en liten bit av en tråd och en bit av den lilla pojkens revben, lyckades kirurgerna sätta ihop kotorna igen. Läkarna kallar det ett mirakel.

Jackson Taylor har gjort stora framsteg efter den omfattande operationen, men måste bära en slags stödkrage i 8 veckor efter operationen, men efter det kommer han bli helt återställd.

Härligt nog klarade sig övriga i familjen klarade sig oskadda, men det är lille Jacksons kämpaglöd och läkarnas fantastiska instats som gjorde störst avtryck på mig. Vad skönt att se alla så här glada igen!

Bildkälla

Jacksons mamma kallar det hela ett ”mirakel” och det är bara att hålla med. Läkarna som räddade bebisen förtjänar alla hyllningar de kan få.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

Exit mobile version