Gamla vännerna upptäcker att det faktiskt är systrar innan pappan dör.

Kathy växte upp med sin mamma, två systrar och en bror. Men det var en sak som störde henne under hela uppväxten. Var fanns hennes pappa?

I takt med att Kathy blev vuxen fick hon tillgång till födelseattesten. Där hittade hon sin pappas namn och kunde söka upp honom.

Hon skrev ett brev till Clifford, som pappan hette. Men brevet öppnades aldrig av pappan.

I stället var det Carrol, Cliffords dotter från ett annat förhållande, som upptäckte brevet. Hon ringde upp Kathy och tillsammans började de pussla ihop bitarna.

De visade sig att de hade växt upp i samma området och gått i samma skola som små barn. De gick till och med i samma klass! De var vänner och lekkamrater som barn, men de hade ingen aning om att de var mycket mer än så…

Systrarna växte upp ett stenkast ifrån varandra och brukade leka hos varandra, helt oanade om att det faktiskt var systrar.

Familjerna arrangerade ett möte och Kathy fick för första gången träffa sin biologiska pappa, Clifford. Några veckor efter mötet gick pappan bort, efter sin blodcancer.

Men systrarna fortsätter att ha kontakt. Det finns många minnen att prata om. Vilken känsla det måste vara för dom att få lära känna varandra – igen!

Carrol växte upp med sju(!) bröder och önskade sig alltid en syster. Det skiljer bara 10 månader emellan Carrol och Kathy. Nu hoppas de att deras historia kan inspirera andra att leta rätt på förlorade familjemedlemmar.

Dela gärna vidare denna fantastiska historia om du är glad att de äntligen hittat varandra!

Exit mobile version