Mamman får höra att hennes bebis förstör bordsgrannars kväll – restaurangchefens replik är klockren

Det var på Texas Roadhouse i staden Boise, USA, som Katie Leach gick för att äta med sin son. Men alla intryck gjorde bebisen orolig. Sonen Drew började att skrika, till mammans stora förtvivlan. Men hon räknade med att andra restauranggäster skulle förstå hennes situation. Det gjorde alla – förutom paret som satt vid bordet bakom.

Youtube

De lämnade en lapp till mamman för att visa vad de tyckte om hennes bebis beetende. Där det stod det följande:

”Tack för att ni förstörde vår middag med er skrikande bebis. Varma hälsningar/ vi som satt vid bordet bakom.”

Mamman gick direkt till paret och försökte förklara och ursäkta sig. Men hon möttes av rynkningar på näsan och ett ”våra barnbarn skulle aldrig bete sig så där.”

Shutterstock

Restaurangchefen följde hela incidenten och bestämde sig för att visa vad han tyckte om situationen. Han ville replikera på parets lapp och respektlösa beteende – och visa vilken typ av restaurang han driver. Han var rak, tydlig och bestämd: Restaurangen betalar för Katie och sin sons mat och de är välkomna tillbaka när som helst.

”Vi är i en gästvänlig bransch. Vi vill att alla våra gäster ska ha en trevlig upplevelse här. En gång blev vi framröstade till en av landets mest högljudda restauranger. Och vi är stolta över att det är högljutt här. Om man vill höra klinkande vinglas och små steg på parkettgolv, då är det här förmodligen inte platsen för dig”, sa Texas Roadhouse talesperson Travis Doster.

Nu hyllas restaurangen och dess chef för behandlingen av mamman och hennes son. Dela gärna om du också vill hylla dem!

Exit mobile version