Han lägger matvaror på scannern och skapar magiska konstverk av rymden.

Konstverken är alltså bara gjorda av mat – och de tar minst sagt häftiga skepnader på scannern. I den här bilden är planeten och månen gjord av vanliga pannkakor medan bakgrunden är gjord av olivolja, mjöl, kanel, kummin och salt.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

Den jordliknande planeten är skapad med hjälp av botten på ett glas innehållande bourbon, kokosmjölk, vatten, soja och karamellfärg. Stjärnorna är gjorda av salt, mjöl, kanel och curry.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

En galax av curry, kanel, vallmofrön, mjöl, salt, ost (!) och kummin.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

Här är Navid Baratys version av en nebulosa på stjärnhimlen. Själva nebulosan är gjord av vatten, kaffe, gräddmjölk och karamellfärg medan stjärnorna består av socker och bakpulver.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

Japp, det är en potatis. Japp, det är en asteroid. Fältet runt omkring potatisasteroiden är skapat av kaffe, pepparkorn, och smulade kakor från flickscouterna. Otroligt läckert!

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

Ytterligare en planet som har skapats med hjälp av botten på ett glas. Den här gången innehåller det apelsinjuice, wasabi, tomatsås och gräddmjölk. Månen i bakgrunden är en liten pannkaka och nebulosan som omger hela det mäktiga mästerverket består av vatten, kaffe, karamellfärg och gräddmjölk.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

En drömliknande scen som tagen ur rymden. Nebulosan har Navid Baraty gjort av te, vatten, gräddmjölk och karamellfärg – stjärnorna är mjöl och pepparkorn.

Bildkälla: navidbaraty/Imgur

Det här var verkligen ett kreativt sätt att göra något annorlunda med matvaror. Dela gärna vidare de häftiga konstverken till alla dina vänner!

Exit mobile version