1 vecka efter att polisen stoppat henne för fortkörning får hon ett mycket oväntat brev.

Ibland går vi igenom saker i livet som är både smärtsamma och jobbiga. När en nära anhörig dör är det många gånger en väldigt sorglig händelse som det kan vara svårt att veta hur man ska hantera. Vi vill ju sällan visa oss svaga eller gråta framför andra människor, speciellt inte främlingar. Just det händer den här kvinnan, Gina Penny-Headen, som precis hade förlorat sin älskade pappa när hon en dag blev stoppad av polisen för fortkörning. Hon bet ihop och försökte hålla god min under samtalet med polismannen men när hon trodde han gått bröt hon ut i tårar. Då hände något som hon inte alls hade räknat med.

Såhär berättar Gina i sitt Facebook-inlägg:

Förra veckan blev jag stoppade av polisen när jag körde över 100 km/h på en 90-väg. Polisen kontrollerade mitt körkort och mitt registreringsbevis. Medan jag satt och väntade tänkte jag på min pappa precis som många gånger den sista tiden.

Polisen kom tillbaka till min bil och sa att det var min tur-dag, vi var födda på samma dag, samma år, han bad mig köra lite långsammare och önskade mig en fin dag. Jag log och sa tack. Han gick iväg och jag bröt ihop och började gråta då jag trodde han återvänt till sin bil.

Han överraskade mig och knackade på mitt fönster och frågade om jag var okej. Jag sa till honom att jag var ledsen då jag nyligen förlorat min pappa. Han bad mig ta en minut och ta några djupa andetag. Han pratade med min en stund och hjälpte mig sedan att komma iväg. I dag fick jag det här vackra kortet på posten.

Bildkälla: Facebook

Tack så mycket konstapel Dan Hill #227 vid St. Clairs sherriffkontor.

Såhär skrev polisen i sitt kort:
Med sympati för din förlust av din pappa

Tiden som passerar kan aldrig ersätta en pappas kärlek – din kärlek för honom.

Mina kondoleanser för din förlust av din pappa. Jag är säker på att han var en fin man som älskade sin familj. Jag ber att dina tårar av sorg förvandlas till tårar av glädje till hans minne.

”(Han) skall avtorka alla tårar från deras ögon. Och döden skall icke mer vara till, och ingen sorg eller klagan eller plåga skall vara mer; ty det som förr var är nu förgånget.”

Uppenbarelseboken 21:4

Last week I was pulled over for going 65 in a 55. The officer took my license and registration. While I sat and waited I…

Publicerat av Gina Penny-Headen den 10 december 2015

Gilla gärna om du också tyckte den här polisen gjorde något otroligt fint för den här kvinnan.