10-åringen lämnar ett meddelande på lådan, men det som finns inuti krossar mitt hjärta

Trebarnsmamman Debbie Ashworth var och handlade med familjen när hennes son Leon, 10, såg någonting magiskt. Vad det var? En stor nallebjörn som Leon omedelbart fäste sig vid. Men problemet var att mamma Debbie, som jobbar som sjuksköterska, inte hade råd med nallen. Hennes 10-årige son fick lämna med ett brustet hjärta.

Då visste ingen att han varit smart nog att lämna ett meddelande – som skulle förändra allt. Det berättar Mirror.

Efter att Leon blivit tillsagd av sin mamma att hon kanske kunde köpa nallen till honom nästa månad, när lönen kommit, hittade en penna. Med den skrev han på lådan med nallebjörnen inuti: ”Min mamma har inte nog med pengar för att köpa Pandy till mig, så hon kommer köpa Pandy den 15:e juni, så snälla köp honom inte för det kommer göra mig ledsen och jag kommer gråta, tack så hemskt från en hoppfull, framtida ägare.”

Det hjärtskärande meddelandet på kartongen noterades omgående av företagets anställda – som bestämde sig för att göra en god gärning. De gick ihop och köpte nallebjörnen för att sedan publicera en efterlysning av pojken på Facebook, för att slutligen kunna ge honom sin så efterlängtade nallebjörn.

Efter en tid av hopplöst sökande föll det sig så att mamma Debbie såg efterlysningen. Och insåg att det var hennes son skrivit på kartongen. Hon översköljdes med varma känslor för de anställda på företaget, och åkte sedan till affären, där Leon äntligen fick återförenas med sin älskade nalle som han döpt till Pandy.

”Det har varit ett tufft år för Leon, men ni har gett honom något att glädjas åt. När vi lämnade butiken med Pandy, vände sig Leon till mig och sa att det här var den bästa dagen i hans liv”, säger Debbie enligt Mirror.

Slutet gott, allting gott. Leon fick till slut sin Pandy och mamma Debbie behövde inte känna några skuldkänslor för att ha nekat sin son sin önskedröm. Och allt tack vare butiksbiträden med hjärtan av guld! Nu delar vi för att visa att en god gärning aldrig är förgäves.