2 småpojkar vill köpa tamponger, men något är fel. Deras klockrena förklaring har nu gett tusentals ett leende på läpparna.

Att barn inte alltid ser på världen som oss vuxna kan vi nog alla vara överens om. På många sätt kan jag känna att det är tråkigt att en del av det där oskyldiga, naiva sättet att se på livet med stora blå ögon tycks gå många av oss förlorat ju äldre vi blir. När jag först läste den här berättelsen påmindes jag verkligen om hur enkelt allt kunde te sig när man var barn, det fanns liksom inga spärrar för vad som var möjligt – bara vår fantasi satte gränserna. Jag kan inte svära på att den här situationen aldrig har hänt, men förmodligen rör det sig bara om en skröna. Men helt ärligt så tycker jag inte det spelar någon roll: Den satte ett stort leende på mina läppar och det är därför jag vill dela den med er. Hoppas att den kan locka fram ett skratt hos dig och alla du tycker om också!

Två unga pojkar kom in på apoteket en dag. De plockade åt sig en box med tamponger och gick till kassan.
Mannen i kassan tittade på den äldre av pojkarna och frågade:
– Hur gammal är du?
– 8, svarade pojken.

Mannen fortsatte:
– Vet du vad de här används till?

Pojken svarade:
– Inte riktigt, men dom är inte till mig. De är till honom, han är min lillebror. Han är 4.

– Jaså? sa kassören fundersamt.

Pojken svarade kvickt:
– Ja, vi såg på TV att om du använder dom så kan du simma, spela tennis och cykla. Som det är så kan han inte göra något av de sakerna.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.