25-åringen hade just förlorat jobbet men köpte ändå mat till hemlös – då hände något oväntat

Det är inte alla som tror på karma, men den här berättelsen stöttar åtminstone teorin om att goda gärningar lönar sig. När Ede Ericson delade med sig av berättelsen om vad som hände hans 25-åriga dotter delades inlägget närmare 5 000 gånger, och jag förstår varför. 

För bara några veckor sedan förlorade 25-åriga Karly Ericson sitt jobb. Hon hade fått en ny tjänst som projektledare och var väldigt förväntansfull över jobbet, men på grund av företagets ekonomiska situation blev de tvungna att dra in Karlys tjänst. Hon blev förkrossad och orolig över hur hon skulle klara sig utan en inkomst, därför gjorde hon en noggrant uträknad inköpslista när hon skulle handla mat.

När Karly skulle gå in i affären mötte hon en frusen man som bad om pengar för att köpa mat. Karly erbjöd sig då att köpa mat till honom, trots att hon hade en snäv budget. Hon frågade vad mannen ville ha och han svarade att han ville ha ett varmt mål kyckling eftersom att det var så kallt ute. 

Kylie köpte mat åt mannen, sedan gick hon till sin bil och hämtade en kappa som han fick låna för att värma sig. Efter det gick hon in i affären för att göra sin egen shopping. 

Väl framme vid kassan säger mannen bakom henne i kön att han vill betala för hennes varor. Karly blir helt stum. Det visar sig att mannen sett hur vänlig Karly varit mot den hemlöse mannen utanför, och tyckte därför att hon förtjänade någon i gengäld. 

Mannen betalade allt åt Karly, som gick hem och berättade historien för sin pappa. När han delade berättelsen på Facebook spreds den snabbt som en löpeld på internet. 

Kom ihåg att vem som helst kan hamna i nöd. Dela gärna om du tycker att fler borde visa medmänsklighet och hjälpa varandra om de kan.