3-åringen hjälper sin mamma under förlossningen. Men flickans kommentar när allt är över… Klockrent!

Att en förlossning är en oförglömlig upplevelse är nog de flesta föräldrar överens om. Men när en 3-årig lillasyster är inblandad och bjuder på en sån här kommentar blir ju extra minnesvärt för samtliga parter. Jag har ingen aning om detta hänt i verkligheten eller inte, men jag gillar ändå historien. Ni som har små barn känner nog igen er, man vet aldrig vad som ska ploppa ut från deras mun… Den här oskyldiga lilla berättelsen gav i alla fall mig ett gott skratt, dela den gärna vidare om ni vill få andra att le i dag. Barn är underbara! 🙂  

På grund av ett omfattande strömavbrott i området, var det bara en sjukvårdare som svarade på samtalet när en mor fick värkar och skulle föda hemma i huset. Hemmet var mycket mörkt och sjukvårdaren frågade Kathleen, en treårig liten krabat, om hon kunde hålla upp en ficklampa över hennes mamma, så sjukvårdaren kunde se ordentligt när han hjälpte till att förlösa barnet.

Kathleen, som tog uppgiften på största allvar, skötte sig prickfritt.
Mamman krystade och krystade och efter en liten stund kom lille Connor till världen. Sjukvårdaren greppade hans små ben, lyfte upp honom och gav Connor en liten välkomstklapp på rumpan.

Sjukvårdare tackade sedan Kathleen för hennes hjälp och frågade flickan vad hon tänkte om det hon just hade bevittnat. Kathleen svarade snabbt: ”Han borde inte ha krupit in där från första början… Fortsätt ge honom lite smisk på rumpan!”

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.