3-barnsmamman lever på sina sista 200 kr – då gör barnen detta och minuter senare hittar hon ett brev

Alla vet vi ju hur veckorna bara springer i väg. Stressiga dagar på jobbet, barn som ska hämtas och lämnas, vänner man ska hinna träffa, mat som ska handlas och lagas och räkningar som ska betalas.

Ett liv som många känner igen sig i. Sara är en av dem.

Sara är en engagerad, ensamstående mamma till tre barn. Varje månad är det svårt att få pengarna att räcka till och hon måste gör val om vilka utgifter som verkligen är nödvändiga – även om hennes barn inte alltid förstår varför de inte kan få allt de önskar.

Men en dag fick Sara en påminnelse om att mirakel faktiskt kan ske.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154295092997238&set=pb.609197237.-2207520000.1530882832.&type=3&theater

Hon och barnen var på väg hem i bilen efter några ärenden på stan. Barnen blev sugna på glass, och som många otåliga barn ville de ha glassen nu! Men tyvärr var det långt kvar till löning och det fanns inte mycket pengar kvar på Saras konto.

Där och då skedde ett mirakel som Sara har delat med sig av på sin Facebook-sida:

”Jag har 20 dollar kvar. Räkningarna är betalda och maten är inhandlad, men det blev inte mycket mer kvar denna månaden. Vilket är okej. Men häromdagen när jag och barnen var på väg hem från mataffären ville de ha glass. De bönade och bad. Grät stora tårar. All den där draman.

Jag sa nej.

Jag berättade för barnen att jag hade ont om pengar och att jag behöver de sista slantarna innan lön. Vi har gott om mat hemma så vi behöver inte stanna för att köpa glass.

Jag hörde ljud från baksätet och sedan: ”Gode Gud, vi skulle väldigt gärna vilja ha lite glass. Finns det någon möjlighet att du kan ge mamma lite pengar så vi kan köpa glass ikväll?”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153998253072238&set=pb.609197237.-2207520000.1530883129.&type=3&theater

Hörni, sa jag. Gud kommer inte lämna pengar på vår trappa så att ni kan få äta glass. Han är för upptagen med naturkatastrofer.

Nej, sa Josh. Gud sa att du kommer få massa av pengar till glass och även till dem som drabbats av naturkatastroferna.

Väl hemma låg det ett brev på vår trappa. I brevet låg det ett kuvert. Och i kuvertet en utbetalning på 123 dollar! Pengarna kom från studielånet, där jag hade betalat in för mycket 2007.”

Barnen blev så klart inte överraskade över huvud taget. Deras önskan gick i uppfyllelse och de fick glassen som de bad om. Även Röda korset fick en donation.

En fantastisk berättelse om att man aldrig ska sluta tro. Mirakel kan ske när man minst anar det! Dela gärna denna berättelse till dina vänner som behöver lite ljusglimtar i livet.