5-åriga flickan blir kidnappad – men 3 oväntade ord blir hennes räddning

Lilla Jocelyn var ute och lekte i familjen trädgård, när men man i en bil kommer fram och frågar om hon vill ha glass. Jocelyn som bara var fem år gammal anade inget ont och följde med mannen.

Det tog inte lång stund innan Jocelyns farmor märkte att den lilla flickan var borta, hon ropade och skrek efter henne men när hon inte fick något svar förstod hon att någonting inte stod rätt till.

Facebook/OfficialTemarBoogs

Hon ringde direkt efter polis som snart var på plats och organiserade en skallgång. Även polishundar fanns på plats för att underlätta sökandet. Händelsen blev snabbt en nyhet.

Två 15-åriga pojkar, Chris och Temar var inne på en bensinstation när det såg en efterlysning på TV. De var i området och bestämde sig för att på sina cyklar försöka leta reda på Jocelyn.

De anslöt först till den organiserade skallgången, men ville försöka täcka av så mycket yta de bara kunde, så de slutade med att de cyklade ifrån gruppen.

Facebook/OfficialTemarBoogs

Efter en stund såg de en suspekt bil med tonade rutor och började följa efter, men det var först när de såg att bilen de följde efter stannade upp och vände när den såg en polisbil som de förstod att det var någonting på spåret och cyklade ikapp bilen.

Gång på gång såg de hur bilen undvek polisens avspärrningar.

Tillslut kom de ikapp bilen och kunde se den vettskrämda flickan där inne.

Facebook/OfficialTemarBoggs

Då sa Temar någonting som fick kidnapparen att stanna och släppa av flickan i all hast. De magiska orden: JAG SER DIG.

Så fort Jocelyn kom ur bilen ska hon ha sagt: ”Jag vill till mamma”.

Tack vare att Chris och Temar varit så uppmärksamma och kunde lämna ett detaljerat signalement till polisen kunde mannen gripas dagen efter.

Ni kan ju bara föreställa sig hur tacksam Jocelyns familj är, hade det inte varit för Chris och Temar hade de kanske aldrig fått se sin lilla flicka i livet igen.

Här kan du även se ett nyhetsinslag om händelsen:

De är verkligen hjältar!

Även om det kanske inte är att rekommendera att två unga pojkar ensamma jagar efter en otäck kidnappare, slutade det i det här fallet bra.

Dela om du också tycker att pojkarna förtjänar varsin guldstjärna för sin heroiska insats.