84-åringen tar med sin dementa fru till restaurangen. Men när han gör DETTA kan ingen gäst hålla tårarna tillbaka.

Våra äldre är något av det finaste vi har, tycker jag. Det är människor som slitit hela sina liv och som vi måste vara måna om. Därför blev jag extra glad när jag såg den här betraktelsen på Facebook, från en man som träffade ett äldre par på restaurang. Frun lider av demens, men det är inget som hindrar mannen från att ta med henne ut. Vad som händer sedan är otroligt fint, och gör mig verkligen rörd. Jag hoppas att du också gillar händelsen och vill sprida den vidare. Det är viktigt att vi tar hand om varandra, gammal som ung!

Jag var på Chick-Fil-A” (en amerikansk snabbmatsrestaurang, reds. anm.) med min fru och yngste son. Han sprang omkring och lekte som en galning, och ett äldre par satt mitt emot oss. Jag noterade att frun nätt och jämnt kunde äta själv, och de såg ut att vara i 80-årsåldern. När jag satt där med min fru, var jag tacksam för ögonblicket.

Mitt i mitt eget kaos så var där ett par som kom ut för att sprida kärlek. Han matade sin fru tålmodigt medan jag satt där och häpen tittade på den stora kärleken. Det här paret hade det. Jag tog en bild som ett minne av att sann kärlek faktiskt existerar, inte bara i min egen värld.

Jag slängde skräpet precis bredvid dem där maken stod upp. Jag frågade (mest för att få det bekräftat) om de var gifta och han svarade: ”Ja, sedan 62 år”. Han var 84 år och hon var 82. Han fick sedan tårar i ögonen när han berättade att hon var dement. Jag blev också tårögd och tackade honom för att han delade med sig och för att han inte lämnade på ett hem. Han tittade på mig med mjuka ögon och jag sa att jag bad för att min fru och jag också skulle hålla ihop till 80-årsåldern, och lika friska som dem. Han skakade min hand och vi skiljdes åt. 90 sekunder av mitt liv som jag aldrig glömmer. Det här är beviset för att kärleken övervinner allt. Alltid älska, aldrig hata.

Bildkälla: Love What Matters (Facebook)

Hjälp gärna till att sprida den här vackra historien vidare genom att klicka på dela här under!

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.