93-åriga kvinnan arresteras på sin födelsedag – anledningen lämnar alla i chock

93-åriga kvinnan arresteras på sin födelsedag – anledningen lämnar alla i chock

Simone är en pigg och social 93-åring som gärna spenderar dagarna med att umgås med vänner. Alla beskriver henne som snäll och ärlig. Men en dag fick de anledning att tvivla på det. För när Simone fyllde 93 blev hon arresterad – och ingen fattade någonting. Vad skulle hon kunna ha ställt till med?

 

Facebook/Anne M. Dumont

Det var i Augusta, huvudstad i delstaten Maine, USA, som 93-åriga Simone helt plötsligt arresterades av polisen på gatan. Grannarna, vännerna och hela omgivningen förstod inte vad som hände.

Simone tappade hakan när hon polisen knackade på hennes dörr. Hennes dotter Anne M. Dumont bevittnade hela situationen.
Det var hennes eget fel”, skrev hon på Facebook.

Facebook/Anne M. Dumont

Till historien hör att den 93-åriga kvinnan var ett stort fan av TV-serien ”Cops”, som skildrar amerikanska polisers vardag.

Dottern Anne hade därför övertalat polisen i Maine att ”låtsasarrestera” mamman, som ett skämt på hennes födelsedag.

Polismannen Doody fick det stora nöjet att arrestera 93-åringen och föra henne till polisbilen. Simone fick chansen att känna hur det är att bli tagen av polisen och åka polisbil – precis som de gör på TV!

Facebook/Anne M. Dumont

Lyckan var total när poliserna till och med lät Simone dra igång sirenerna!

Ett STORT TACK till polisen som tog sig tid till att uppvakta min mamma, trots deras hektiska schema. Hon är en överlycklig kvinna och hon pratar fortfarande om den dagen då hon blev ”arresterad”, skrev dottern en månad senare.

Facebook/Anne M. Dumont

Lyckligtvis blev hon inte gripen på riktigt. Däremot fick hon chansen att förverkliga en barndomsdröm. Nu tycker jag vi riktar ett stort tack till polisen i Maine som gjorde Simones födelsedag till ett oförglömligt minne! Dela för att hylla dessa underbara poliser!