Äldre man får växel tillbaka – hittar en anteckning från döda frun på sedeln

Har du någonsin skrivit ett namn, en symbol eller någonting annat på en sedel men aldrig sett den igen?

Det var precis det som Peter Bilello trodde skulle hända när han av misstag betalade med två dollarsedlar som han och hans nu döda fru signerat som en kärleksförklaring.

Men fem år senare skulle det otroliga och smått overkliga inträffa. 

När Peters fru Grace för femton år sedan blev sjuk i cancer ville han hitta på någonting för att lätta upp stämningen. De skrev ner sina namn på varsin dollarsedel som Peter förvarade säkert i sin plånbok. Men en dag för sex år sedan skulle sedlarna försvinna.

Av misstag råkade han använda sedlarna i en butik och när Grace avled i sviterna av sin cancer var han fortfarande otröstlig över att de var borta. Ända till förra året när ett mindre mirakel skulle inträffa.

När Peters barnbarn lämnade tillbaka växelpengar såg han helt plötsligt vad som låg i hans hand. En av sedlarna, som hans älskade hustru Grace signerat, var tillbaka i hans ägo. Peter kunde inte hålla tillbaka tårarna och skyndade iväg till fruns grav för att berätta den fantastiska nyheten. Äntligen hade han fått tillbaka en del av det som han höll allra kärast. Tänk att någonting så pass litet kan skänka så stor glädje och kärlek.

Dela gärna videon med någon som verkligen måste se den här otroliga historien!