Arg fru upptäcker makens otrohet – skriver bästa brevet någonsin till älskarinnan

Otrohet är bland det mest smärtsamma man kan utsätta sin partner för: det krossar en persons hjärta som ingenting annat och kan lämna djupa känslomässiga sår för resten av livet.

Hur man hanterar situationen om man får veta att ens partner vänsterprasslar är olika för varje individ. Vissa sörjer, andra förlåter sin kärlek i hopp om att förhållandet ska leva vidare – medan några bestämmer sig för att ge tillbaka med samma mynt.

Det sistnämnda var också precis vad den här kvinnan gjorde när hon fick veta att hennes make sedan 12 år varit otrogen. I ett klockrent brev till makens älskarinna förklarade hon exakt hur livet nu skulle förändras – och man kan ju säga att både älskarinnan och maken fick en dos av vad de förtjänade, även om jag kanske tycker att maken borde ha fått en ännu mer rejäl omgång.  

Jag vet inte om det har hänt på riktigt, men jag tycker att brevet var så bra att jag ville dela det med er. Om du håller med får du gärna sprida vidare brevet så fler får chansen att läsa!

Tack Jennifer,

För att du lämnade bitmärken över hela min makes bröst igår kväll.

På riktigt alltså, tack så mycket! Du har ingen aning om vilken mardröm du precis har räddat mig och mina barn ifrån.

För att belöna dig för din insats erbjuder jag dig att behålla min make. Om du accepterar ditt pris så var vänlig att uppmärksamma dessa regler:

1. Du kommer att stötta honom ekonomiskt. Jag säger detta då vi har två barn tillsammans (men det visste du redan) vilket betyder att han måste avsätta en ansenlig del av sin lön för att betala det underhåll barnen förtjänar. Ha också i åtanke att jag varit hemmafru under stora delar av de senaste 11 åren så han kommer att få betala en hel del pengar även till mig. Så glöm hans pengar, för de är mina!

2. Du kommer att behöva köpa nya kläder till honom. Du förstår, efter att han klev ut ur vår (numera min) dusch i morse alldeles dyngsur och naken så upptäckte jag dina små ”kärleksbett”. Det visade sig då att i EXAKT samma stund som jag såg detta öppnades ett stort svart hål i mitt hem som slukade alla hans kläder. Därför kommer han till dig i stort sett helt naken. Det positiva är att du kan klä honom i stort sett hur du vill. Köp ett koppel till honom eller varför inte en gullig liten klänning när du ändå är igång.

3. Du måste släppa iväg honom varannan helg. Denna tid kommer att vara avsatt för hans barn. Då han öppet erkände (inför en massa människor) att du inte är mer än ett ”dumt fyllo” kommer du att vara bannad från att träffa mina barn då jag tänker på deras säkerhet.

4. Ni kommer inte att ha något ordentligt sexliv. Ja, jag vet att ni inte hade sex igår. Sedan han skadade sin rygg för fyra år sedan har hans penis inte fungerat som den ska. Synd för dig, för innan skadan hade vi DET BÄSTA SEXET GENOM ALLA TIDER och vi älskade hela tiden. Och förresten, NEJ det går inte att fixa. Det är en nervskada hjärtat, hantera det.

5. Du kommer INTE att lämna tillbaka honom till mig. Jag vill INTE ha honom. Han ställde till det ordentligt när han rörde dig. Jag var en bra fru för honom och han hade verkligen någonting fint med mig. Bli inte förvånad om du inte lever upp till min nivå för det klarar du inte och han kommer att få dig att må dåligt på grund av det.

6. Han kommer att anklaga dig för ALLT det här. Han sa till mig, med tårar i sina ögon, att du hade fnittrat och sagt ”jag hoppas att din fru ser det där”. Jag vet inte om du sa det eller inte. Jag bryr mig faktiskt inte. Hur som helst, din önskan blev sann. Jag såg märkena och nu är han förbannad. Han är så arg på dig för den där kommentaren att när jag gav honom en örfil bad han om ursäkt till mig! Ja, jag vet att våld är fel och om jag ska vara ärlig har jag aldrig slagit någon förut. Hur som helst, jag är inte ledsen för vad jag gjorde och om jag fick göra om det igen hade jag nog siktat lite lägre.

7. Det här är inte riktigt en regel, det är mer en vänskaplig varning. Jag kommer göra allt jag kan för att ta upp så mycket av hans tid som möjligt med alla möjliga små betydelselösa grejer, allt för att irritera dig. Min nya hobby kommer bli att skada er båda lika mycket som mina barn lider just nu. Var medveten om att han kommer att acceptera allt det här i flera år med ett leende på läpparna. Jag var med honom i 12 år, jag känner honom bättre. Ja, det känns helt rätt att göra såhär och jag står verkligen för det. Ifall du undrade.

Så tack så mycket Jennifer, det ”dumma fyllot” som lämnade bitmärken på min makes bröst igår kväll. Tack för att du visade mig att 11 år och två barn inte var någon match för dig. Jag applåderar dig för mannen du precis vunnit.

Ta honom bara!

Otrohet är aldrig roligt, men jag tycker att den här kvinnans kontring var riktigt bra. Om du håller med får du gärna klicka på dela så fler får chansen att läsa hennes brev!