Bortskämd slyngel tutar mot pensionären – titta nu noga på hennes mästerliga hämnd

Det var en gång när några fotgängare tittade ut på vägen och såg någonting som de sent skulle glömma. Först kom en äldre dam gåendes vid vägkanten på väg över ett övergångsställe. När hon skulle kliva över gatan stannade en bil precis intill, och det verkar ha varit en otålig slyngel bakom ratten. Men det var mormor som skulle få sista ordet…

Detta är förstås en fiktiv händelse, men jag tycker ändå den är rolig att dela vidare.

Youtube

Han visste helt enkelt inte vilken krutgumma han hade att göra med… Efter några sekunder tutar han hejvilt för att få tanten att öka farten. Men i stället vänder hon sig om – och får den ultimata hämnden.

Youtube

Vid en första anblick kan man anta att den här kvinnan lärt sig ett och annat om hur man hanterar rötägg som mannen bakom den här ratten. Denna mormor var inte beredd att ta någon skit, inte! Titta nu noga när hon tar sina små steg över gatan och gör en nonchalant vändning.

Jag vill inte uppmana folk till att göra som mormorn i videoklippet, men av detta kan man lära sig en sak: Ibland måste man helt enkelt få utrymme till att göra sin grej. Just det här exemplet är väldigt komiskt, och jag tror och hoppas att även du kommer skratta till lite grann av det.

Titta på videoklippet här nedanför och inse varför man inte ska sätta sig på en krutgumma!

Dela gärna den här videon vidare om du också fick dig ett gott skratt!