Denna rörande animerade kortfilm har berört miljoner.

“The Present” är en animerad film baserad på en tecknad serie skapad av Fabio Coala. Den korta berättelsen om pojken som får en present av sin mamma ger dig igenkänning eller inspiration på ett sätt som du först inte väntar dig. Den har visats flera miljoner gånger av berörda tittare världen över som alla överraskas över den fantastiska tvisten på slutet!

Filmen inleds med en pojke som under sitt tv-spelande får en låda utav sin mamma. Under filmens gång får du reda på vad som finns i lådan och får även reda på mer om pojken. Denna film som talar till en otalig mängd av människor berör verkligen in på djupet.

   

Du blir garanterat rörd till tårar i slutet.

 

Filmer som berör mest är när man ser sig själv i en av karaktärerna. Utan att filmen nästan har repliker, lär du känna pojken väl. Du får dig en tankeställare kring hur du begränsar dig själv och kanske även andra – genom ett kraftigt budskap som alla kan relatera till.

 

”The Present” visades på över 180 filmfestivaler och vann över 50 priser. Och även du kommer förstår varför! Den animerade kortfilmen skapades av Vimeo-användaren Jacob Frey.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna