Efter 15 års äktenskap får hon veta att maken är otrogen. Hämnden? Lysande!

Det finns hämnd, och så finns det HÄMND. När den här kvinnan fick reda på att hennes man hade varit otrogen tog hon det lugnt. Till en början. En plan började utarbetas – och när den väl iscensattas gick det nog bättre än vad kvinnan själv hade kunnat drömma om. Läs själva här nedanför, så kommer ni förstå vad jag menar. Jag hittade den här berättelsen på nätet, och är osäker på om den är sann, men jag hoppas av hela mitt hjärta att den är det.

Min pappa är polis och jobbade med en man som vi kan kalla Bobby, som på alla sätt och vis var en bra kille. Hårt arbetande (min pappa hatar latmaskar) och i det stora hela en trevlig person.

Hur som helst, hans fall började för ungefär fem år sedan när han var otrogen efter att ha varit gift i 15 år. Nu känns det rimligt att nämna att de inte hade några barn ihop. Det räcker att säga att hans fru inte blev så glad. Du hör historier om hur sårade personer som blir bedragna sätter eld på sin partners bil eller slänger ut kläderna på vägen. Men när det kommer till hämndhistorier så var det här något i hästväg.

Bobbys fru frick reda på otrohetsaffären eftersom hennes vän är gift med en av Bobbys kollegor. Nyheter sprids. Istället för att konfrontera honom så tänkte hon länge och väl på hur hon verkligen skulle kunna förstöra hans dag. Bobby hade en viktig arbetsdag inom en snar framtid, något typ av möte med hans chefer om en möjlighet till befordran, men jag kommer inte ihåg detaljerna.

Bobbys fru sprätte varsamt upp nästan alla sömmar på de kläder som Bobby skulle ha på sig den dagen. Från skjortan till kalsongerna.

Man kan tänka sig att morgon-pendlandet slet på sömmarna en hel del, och ju längre dagen gick så började hans kläder långsamt att falla sönder. Först så blev det ett hål i skon (hon var uppenbart väldigt motiverad), sen började byxorna fransa upp sig vid anklarna. Tio minuter in i hans viktiga möte så ramlade en av skjortärmarna av. Mötet avbröts hastigt, och jag tror aldrig att han fick den befordran som han var ute efter.

Bobby och hans fru är idag lyckligt skilda.

Tycker du också att frun gjorde rätt? Då får du gärna dela det här vidare så fler kan få läsa om hennes geniala hämnd.