En kund stormar in i butiken och skäller ut honom efter noter. Hans kontring då får mig att skratta så jag gråter.

Ibland snubblar man över historier som börjar riktigt jobbigt men som sedan vänder rejält och får en att dra på smilbanden ordentligt. Det här är en sån historia. Det är en kille som jobbar i en butik som säljer mobiltelefoner när plötsligt en mycket irriterad kund går till kraftigt verbalt angrepp mot honom. Men i slutet vänder berättelsen på ett helt fenomenalt roligt sätt. Historien har snurrat runt på flera sajter och ska vad jag förstår vara skriven av personen som upplevde det, men då jag inte hittat hans originalinlägg kan jag inte lova att det här hänt på riktigt. Men det skulle verkligen inte förvåna mig, det finns ju tyvärr fullt av sånahär historier där ute, tack och lov slutade den här på ett humoristiskt sätt.

Jag jobbar i en butik som säljer mobiltelefoner och en dag stormar en kvinna in genom dörrarna. Hon tränger sig förbi de andra kunderna som står i kö och slänger ner sin mobiltelefon på disken.

Jag: ”Finns det något jag kan hjälpa dig…”

Kvinnan: ”Den är telefonen du sålde till mig är en riktig skittelefon!”

Jag: ”Jag är ledsen över att höra det. Vad exakt är fel med den?”

Kvinnan: ”Det fungerar inte! Jag har inte lyckats ringa ett enda samtal på den!”

Jag: ”Låt mig ta en titt.”

Jag tar upp telefonen och börjar undersöka den med kvinnan fortsätter att skälla och gapa.

Kvinnan: ”Jag betalade löjligt mycket för den här grejen! Jag kan inte förstå hur du kan ta så mycket betalt för någonting som inte ens fungerar! Vart är världen på väg? Har du ingen skam i kroppen? Gör du såhär mot alla dina kunder?”

Jag: ”Jag tror jag hittat problemet, frun.”

Kvinnan: ”Ja? Och?”

Jag: ”Det här är en tv-fjärrkontroll.”

Alla kunder i butiken har nu tystnat och inväntar kvinnans reaktion.

Kvinnan muttrar: ”Jag… Jag tror jag… måste ha tagit fel…”

Hon river åt sig kontrollen, vänder på klacken och försvinner ur butiken i en handvändning. Så fort hon gått ut genom dörrarna brister hela butiken ut i ett stort gapskratt.

Dela gärna det här vidare så att fler kan få sig ett gott skratt i dag!