Ensamstående mamman hade inte råd att betala räkningarna. Det sonen gör då får henne att brista ut i gråt.

Jag hittade den här lilla historien från verkligheten på den sociala nyhetssidan Reddit för någon vecka sen. Den är några år gammal och den innehåller kanske inte de mest storslagna händelserna man har läst om. Men den visar på något som många gånger kan vara mycket större och vackrare än saker man läser om i en roman, eller ser på en biofilm. Jag pratar om kärleken mellan en mor och hennes barn och sakerna vi gör för de vi älskar. Läs vidare så förstår du vad jag menar och kom ihåg att du gärna får dela den här historien vidare om du blev lika berörd av den som jag blev.

Jag är en ensamstående mamma till en son och saker och ting har inte varit så bra de senaste månaderna rent ekonomiskt. Mitt jobb genomförde några ”omorganisationer” rörande våra löner så lönen jag får ut har reducerats drastiskt.

Jag har letat efter ett till jobb eller ett helt nytt jobb, men har inte haft någon tur. Min son har också letat efter ett deltidsjobb för att hjälpa till med räkningarna då han märkt hur stressad jag är. Och till sist fick han äntligen ett jobb!

Han kommer att börja jobba på McDonalds, men han behövde göra en sak innan han började jobba – han var tvungen att skaffa en ny frisyr. Ni förstår, min son är musiker i ett death metal-band och han har hår ända ner till mitten av sin rygg. Han är stolt över sitt hår och tycker att det är en del av hans identitet. Det är VÄLDIGT viktigt för honom.

Men, idag gick han och klippte av sig alltihopa så att han kan jobba på McDonalds och hjälpa sin mamma betala räkningarna tills saker och ting blir bättre. Jag grät när frisören klippte av de första hårlockarna, men jag känner en viss lättnad nu när vi kommer att ha några extra hundra dollar varje månad så att de inte stänger av vår el (ja, det är så illa).

Jag ville bara skryta lite. Han är en bra pojke och skriver också här på Reddit. Jag älskar dig gubben!

Här kan du läsa hela originalinlägget. (på engelska)

Klicka gärna på gilla här under om du också tycker att den här killen har ett stort hjärta!