Flickan gråter i frisörstolen – då gör kvinnan bredvid något som får alla att tappa andan

Håret är något som många är måna om, särskilt unga flickor. Just därför var det något som högg i en kvinnas hjärta när hon såg en liten flicka gråta i frisörstolen. Eftersom att kvinnan vid namn Morgan satt brevid hörde hon att flickan var tvungen att kapa håret på grund av cancer. Det känslomässiga ögonblicket fick Morgan att göra något som chockade alla i hennes närhet, och dessutom lär oss alla ett viktigt budskap. 

En kvinna vid namn Morgan Hall hade sjukanmält sig från jobbet för att hon kände sig dålig. Dock hade hon en frisörtid inbokad sedan länge, ocg eftersom att det var svårt att få tid bestämde hon sig för att få det överstökat. Det visade sig att besöket hos frisören skulle leda till något som förändrande henne både på utsidan och insidan.

I stolen brevid Morgan satt en liten flickan med långt vackert hår, med kinderna fulla av tårar.
”Den lilla flickan grät och det gjorde mamman också. Jag satt bredvid dem och innan de började schamponera mitt hår, hörde jag mamman säga: ”Oroa dig inte, efter kemoterapin kommer det växa ut igen.” Det krossade mitt hjärta.”, skriver Morgan på sociala medier.

Morgan förstod att den lilla flickan hade cancer, så hon gick fram och presenterade sig. Flickan var åtta år gammal och hade en hjärntumör i tredje stadiet. 
”Hår är överskattat, låt oss göra det här tillsammans. Det kommer alltid att växa ut”, sa Morgan till flickan, som sken upp och till och med skrattade när Morgan började ångra sitt beslut halvvägs in.

”Om sanningen ska fram så kommer hon förmodligen inte att leva så länge att hon hinner bli 16, 21 eller uppleva sin första pojkvän, sin första dans, och så vidare. Men jag stressar över småsaker och stannade hemma för att jag var förkyld. Jag ångar inte den här upplevelsen alls. Jag menar, det är hår.”, skriver Morgan Hall på sin Instagram där hon delade bilden på sitt rakade huvud. 

Bilden fick snabbt många kommentarer och gillamarkeringar vilket gjorde att sidan Love What Matters postade den på sin Facebooksida, därifrån har den delats över 8 000 gånger och lett till att Morgan hyllats världen över. 

Tanken på att raka av sitt långa hår får nog många att haja till, men personer som Morgan får åtminstone mig att inse vilka saker som faktiskt spelar roll här i livet. Morgans handling gjorde mycket för den lilla flickans självkänsla och mående, dela gärna för att hylla henne.