Frun inser att maken har en älskarinna, ordnar en födelsedagspresent han sent lär glömma

Om du någonsin har undrat vad uttrycket ”synden straffar sig själv” egentligen innebär, då ska du läsa den här klockrena berättelsen.

Den har cirkulerat i olika tappningar på nätet och handlingen i sig är väl egentligen inte särskilt munter: en kvinna misstänker att hennes make har en otrohetsaffär och lyckas snart avslöja honom.

Men det är vad hon bestämmer sig för att göra åt saken som får mig att dra på smilbanden – för den här kvinnan vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall… och gärna då på hans egen födelsedag.

Mer än så ska jag inte säga, du får bläddra igenom själv och se hur historien artar sig. Men se till att hänga med ända till slutet, för jag lovar att det kommer vara värt det!

Bildkälla: Shutterstock

”Så jag hade en känsla av att min make var otrogen.

Alla varningslampor blinkade rött.

Han skrattade och log när han skickade sms och när jag frågade vem de var till sa han bara att det var till hans syster. Han hade börjat jobba över nästan varje kväll och när jag ringde hans kollegor för att se om han var på kontoret sa de att han hade gått för flera timmar sedan. När jag frågade om vad som hade hänt så skrattade han bara och sa att det var ett skämt som kollegorna på kontoret sa till varandras fruar.

Droppen som fick bägaren att rinna över var när han förklarade att han skulle gå ut och ”köpa mjölk” klockan 22.30 på kvällen… och inte kom tillbaka förrän klockan 02.00 på morgonen!

Om det finns några goda råd som jag kan dela med mig av efter flera års erfarenhet, så är det att anlita en privatdetektiv om du misstänker att din man eller fru bedrar dig. De är bra på vad de gör och kan samla bevis som kan hjälpa dig i skilsmässan.

Vi hoppar fram till min makes födelsedag ett par månader senare. Jag vet vad du tänker: varför i hela friden väntade jag flera månader med att konfrontera honom – och var det verkligen nödvändigt att det göra det på hans födelsedag?!

Svaret på den första frågan är att jag behövde införskaffa så mycket bevis som det bara gick för att ge till min advokat, samtidigt som jag behövde ordna med praktiska saker som ny lägenhet och sådana saker. Svaret på den andra frågan är: självklart var det tvunget att vara på hans födelsedag!

Du förstår, när jag frågade min make om vad han ville ha i födelsedagspresent så var han väldigt bestämd över att jag skulle åka bort med mina kompisar över helgen, eftersom han ändå var tvungen att jobba och inte heller ville bli påmind om att han åldrades.

Jag fattade naturligtvis att något lurt var på gång, men det var först när jag hittade en flaska champagne och två glas gömda i garderoben som något i mig brast.

Så jag stack från lägenheten, lät honom tro att jag skulle åka på den där jäkla resan, men i själva verket åkte jag raka vägen hem till en en väninna. Därifrån ringde jag upp hans mamma, pappa, syster, och flera av hans kompisar. Värt att ha i åtanke här är att han har varit en riktigt morsgris hela livet – hon har alltid varit så stolt så hon spruckit över sin son och hon har hyllat allt han gjort.

Så jag sa till dem att jag ville överraska min make.

Bildkälla: Pixabay

Jag föreslog att vi alla skulle smyga in i lägenheten med partyhattar, konfetti och en stor tårta med ljus, för att sedan sjunga för honom på födelsedagsmorgonen.

Låter kul, eller hur? Du, det kan du ge dig på att det var!

Jag såg till så att allihop möttes utanför huset klockan 08.30 på morgonen. Vi hoppade in i hissen, totalt var vi åtta stycken, och hans mamma bar på den stora tårtan.

Jag påminde alla om att vi skulle vara så tysta som möjligt. Jag stoppade försiktigt nyckeln i dörren, låste upp och så smög vi hela vägen igenom hallen fram mot sovrummet.

I munnen hade vi varsin visselpipa och mamman hade ett fast grepp om tårtan med ett leende på läpparna från ena örat till det andra.

Sedan slängde jag upp dörren medan vi tog i och skrek ”Surprise!” allt vad vi orkade.

Men jag vet inte vem som blev mest överraskad, om det var gästerna eller min man… som låg spritt språngande naken bredvid sin älskarinna och stirrade på oss med uppspärrade ögon!

Mamman tappade tårtan i golvet, systern började skrika och pappan svor högt och ljudligt. Jag låtsades som att jag var lika upprörd som alla andra, samtidigt som min makes kompis började fösa ut oss allesammans ur sängkammaren.

Min man, eller min ex-man rättare sagt, grät och skrek något om ”hur kunde jag” samtidigt som hans älskarinna desperat började rota efter sina kläder och fly från lägenheten.

Det var självklart en av de bästa födelsedagspresenterna som jag någonsin har gett!”

Bildkälla: Shutterstock
Källa: Hrtwarming

Tryck på dela-knappen om du också tycker att kvinnan gjorde helt rätt och att fler borde läsa denna klockrena historia!