Frun kräver skilsmässa efter makens affär, 1 år senare chockas han av hennes sista önskan

Höst, rusk och mörker är tre saker som kan göra vem som helst deppig. Så en dag som denna tänkte jag därför att det vore på sin plats att muntra upp med en fiktiv historia, som jag ramlade över på nätet.

Det här är nämligen en rolig berättelse som träffar något vi alla borde lägga på minnet: man ska aldrig, aldrig någonsin bråka med en kvinna…

Läs historien här nedan och se till att hänga med ända till slutklämmen, för den är verkligen klockren. Och du, om du uppskattar historien får du mer än gärna trycka på dela-knappen efteråt så att skrattmusklerna får jobba även hos nära och kära!

golfboll
Bildkälla: Shutterstock

En kvinna var ute och golfade en dag när hon plötsligt råkade slå bollen rakt in i skogen.

Hon gick för att leta efter den, och stötte snart på en groda som satt fast under en gren.

Grodan sa: ”Om du släpper loss mig härifrån så lovar jag att ge dig tre önskningar.”

Kvinnan lyfte på grenen och befriade grodan.

”Tack, men jag glömde säga att det finns ett villkor till dina önskningar. Vad du än önskar dig, så kommer din otrogna ex-make få 10 gånger så mycket, eller bättre!”, sa grodan.

Kvinnan funderade lite, men sa sedan att det var okej. Sedan bad hon om sin första önskan: att bli den vackraste kvinnan i världen.

Grodan varnade: ”Du inser väl att en sådan önskan också innebär att din ex-make blir den vackraste mannen i världen? En don juan, en man som kvinnor kommer att flockas kring!”

Kvinnan svarade: ”Det är okej, eftersom jag kommer vara den vackraste kvinnan i världen och han kommer ångra att han var otrogen mot mig.”

POFF, så var hon den vackraste kvinnan i världen!

Till sin andra önskan ville hon vara den rikaste kvinnan i världen.

Grodan skakade på huvudet och sa: ”Det kommer att göra din make till den rikaste mannen i världen och han kommer vara tio gånger så rik som du.”

Kvinnan ryckte på axlarna och sa: ”Det är okej, eftersom jag fortfarande kommer att vara den rikaste kvinnan i världen.”

POFF, så var hon den rikaste kvinnan i världen!

Grodan vände sig återigen mot kvinnan, och frågade nu om hennes tredje önskan.

Utan att tveka svarade kvinnan: ”Jag skulle vilja ha en mild hjärtattack”.

Summa summarum: Kvinnor är smarta – bråka aldrig med dem!

tant
Bildkälla: Shutterstock

Källa: Hrtwarming

Bildkälla utvald bild: Flickr

Var inte snål nu, dela vidare den här historien till dina vänner på Facebook så att de också kan bjudas på ett gott skratt i dag!