Frun väntar hemma på en förklaring till otroheten. Inget kunde förberett henne på svaret.

Otrohet är ofta en tydlig signal på att något i förhållandet är fel. Det är oklart hur det är ställt med det just det här paret, men efter den här maskeraden lär dom ha en hel del att fundera igenom. Jag har ingen aning om detta har hänt i verkligheten, men för de inblandades skull får vi väl hoppas att det kanske är en uppdiktad historia… Håll med om att avslutningen är klockren? Jag skrattade högt framför datorn så jag kan inte låta bli att dela detta!    

Ett gift par var inbjudna till en rejäl och påkostad maskeradfest.
Men på dagen fick hustrun en fruktansvärd huvudvärk och sa åt sin man att han kunde gå ensam. Mannen, som var en hängiven make, protesterade. ”Det är aldrig kul när du inte är med på fester”, sa han.

Men frun insisterade och sa att hon skulle ta några huvudvärkstabeller, för att sedan gå och lägga sig. Det fanns ingen anledning till att maken inte skulle få gå ut och roa sig bara för att hon mådde dåligt, resonerade frun. Så mannen tog sin maskeraddräkt och åkte iväg på festen.

När frun hade sovit i ungefär en timme vaknade hon. Huvudvärken var helt borta och eftersom kvällen fortfarande var ung, bestämde hon sig för att åka till festen.

Eftersom hennes man inte visste vad hon skulle ha på sig på maskeraden, tänkte hon hade skoja lite med honom. Hon ville undersöka hur hennes man betedde sig utan henne på festen.

Frun åkte till festen och det dröjde inte länge innan hon fick syn på sin man. Han dansade med alla snygga kvinnor och delade ut kyssar till höger och vänster. Hon såg att han också gav några av sina danspartners små, diskreta pussar på halsen.

Frun, väl dold bakom sin maskeradkostym, gick fram till sin man och började flirta vilt. Plötsligt lämnade han en kvinna som stod vid hans sida och ägnade resten av kvällen åt henne. Hon lät honom gå så långt som han ville, det var ju inga problem då det egentligen var maken hon dansade med.

I slutet av kvällen viskade han i hennes öra. ”Vill du följa med ut till min bil?”, frågade han. Frun hade inga problem med detta. Paret gick ut till bilen och älskade passionerat i baksätet.

Efter det gled frun smidigt undan och skyndade sig hem. Hon tog av sig maskeraddräkten och hoppade i sängen. Hon låg och funderade på hur eller om hennes make skulle förklara sitt fräcka beteende från festen. Hon vill verkligen konfrontera honom.
När mannen släntrade in i sovrummet satt hon och läste.

Hon frågade hur kvällen hade varit.
”Åh, bara samma gamla vanliga. Du vet att jag aldrig har roligt när du inte är där”.
Hon frågade: ”Har du dansat mycket?
”Nej, jag dansade faktiskt inte en enda gång. När jag kom dit träffade jag Peter, Billy och några andra grabbar. Det slutade med att vi gick in i gästrummet och spelade poker hela kvällen”.

Frun blev konfunderad.
”Du måste ju ha sett riktigt löjlig ut om du satt med den där fåniga dräkten och spelade poker hela natten”, sa hon sarkastiskt.
Mannen svarade lugnt: ”Nja, jag gav ju bort min dräkt till min bror, som var där. Men det var fara, han hade tydligen hur kul som helst”.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.