Greg äter lunch med hemlösa kvinnan varje dag – en dag avslöjar hon sin hemlighet

Varje dag på väg till jobbet passerar Greg en hemlös kvinna. Men till skillnad från många så bad hon aldrig om några pengar, istället log hon varmt och önskade honom en trevlig dag.

Veckorna gick och för varje dag som gick började att prata mer och mer.

Kvinnan som heter Amy Joe berättade att hon haft ett tufft liv och det var så hon hamnat på gatan. Deras vänskap utvecklades och snart bjöd Greg bjuda Amy på lunch. 

En dag berättade Amy något som kom som en chock för Greg. Hemligheten skulle komma att förändra båda deras liv.

Facebook/GregSmith

Han valde att dela med sig av historien på Facebook och sedan dess har många tusen människor över hela världen valt att dela den vidare.

Det är inte så konstigt: Den här historien är värd att spridas, så att så många som möjligt får chans att ta del av den.

Facebook/GregSmith

Så här skriver Greg på sin Facebook-sida:

”Jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om Amy Joe eller hylla mig för att jag gör något för de som inte har det lika gott ställt som mig.

Jag skriver det här för att det kanske kan inspirera andra att hjälpa en annan människa.”

Facebook/GregSmith

”Det finns många som Amy Joe där ute och andra som behöver hjälp som inte är hungriga och hemlösa.

Det kan vara någon i din familj eller bland dina vänner. Att hjälpa kan ibland innebära att bara säga hej och le mot någon. Jag är privilegierad nog att tjäna tillräckligt med pengar så att jag kan hjälpa Amy Joe och det kommer jag att fortsätta med”.

Titta på videon nedan för att få reda på vad Amy hade för oväntad hemlighet.

Jag är övertygad om att världen vore långt mycket bättre plats som fler tog sig tid för att hjälpa någon som behöver det, hur stort eller litet det än kan verka.

Dela gärna vidare denna historia, tillsammans kan vi hjälpa fler!