Han går till doktorn och klagar på fruns eviga gnäll. Läkarens klockrena lösning får hela nätet att vika sig av skratt.

Den här mannen förstod inte varför hans fru var så arg på honom och hade ett sånt jäkla temperament. Han funderade mycket på vad det kunde bero på, men ju mer han tänkte på det, desto mer förbryllad blev han. Jag vet inte om historien är sann eller inte, men mannen gick i alla fall till en läkare, som direkt hade en lösning på mannen och hustruns problem. Och när jag läser hans svar, då kan jag inte hålla mig för skratt. Dela gärna detta vidare om vill bjuda några av dina vänner på ett gott skratt. Kanske har du till och med en partner som kan behöva läsa detta…

Det var under en vanlig rutinkoll hos läkaren som mannen passade på att fråga doktorn om sin frus dåliga humör.

”Vad är problemet?”, frågar läkaren.

”Jag vet inte vad jag ska göra. Varje dag känns det som att hon blir förbannad utan anledning. Jag är orolig”, säger mannen.

Läkaren svarar: ”Jag har ett botemedel för det. När du märker att din fru börjar tappa humöret och bli arg, ta ett glas vatten och börja gurgla vattnet i din mun. Men svälj det inte, utan fortsätt att gurgla tills hon antingen lugnar ner sig, eller lämnar rummet”.

Två veckor senare kommer mannen tillbaka på ett återbesök. Han ser mycket piggare ut och verkar nästan som en ny människa.

”Det var en briljant idé,” säger mannen till läkaren.

”Varje gång min fru började tappa humöret så gurglade jag munnen med vatten. Jag gurglade och gurglade, och till slut lugnade hon ned sig. Hur kan ett glas vatten göra så?”

Läkaren svarar: ”Vattnet i sig gör ingenting. Det är att din mun är stängd som löser problemet…”

Källa: Heartwarming

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.