Han kräver skilsmässa i brevet till frun, men hennes svar får honom att ångra varje ord

I en värld som kan vara rätt stel, tråkig och mörk kan en rolig historia vara välkommet. 

Jag vet inte om ni läst denna förut, men jag hoppas att den kan fortsätta att bidra till fler skratt där ute. 

Den har alla ingredienser för att göra en berättelse läsvärd – drama, hämnd och ett oväntat slut…. 

Läs den gärna och själv och sprid den om du också skrattade gott åt denna frus klockrena brev till maken som vill skiljas!

Kära hustru,

Jag skriver det här brevet till dig, för att berätta att jag lämnar dig för gott. Jag har varit en god make till dig i 7 år och jag har inget mer att bevisa. De sista 2 veckorna har varit ett helvete.

Din chef ringde för att berätta att du slutat på ditt jobb och det var droppen. Förra veckan kom du hem och du lade inte ens märke till min nya frisyr.

Jag lagade din favoritmaträtt och jag hade även ett par helt nya kalsonger. Du åt i 2 minuter och gick raka vägen till sängen för att vila, efter att ha kollat på alla dina dokusåpor.

Du säger inte att du älskar mig längre, du vill inte ha sex eller något som förenar oss som man och hustru. Antingen är du otrogen mot mig eller så älskar du mig inte längre, hur som helst, jag är borta för evigt!

/ Din ex-make.

P.S. Försök inte att hitta mig. Din syster och jag är på väg bort på en resa tillsammans! Ha ett bra liv!

——————————————————-

Kära ex-make! 

Ingenting kunde göra min dag bättre än att få detta brev av dig. Det är sant att jag och du har varit gifta i 7 år, men ”en god make” är långt ifrån vad du har varit.

Jag kollar mycket på mina dokusåpor eftersom jag då slipper ditt ständiga gnäll, synd att det inte alltid fungerar. Men jag märkte att du hade klippt håret, det första jag dock kom att tänka på var att ”du ser precis ut som en tjej!”.

Eftersom min mamma uppfostrade mig att alltid vara snäll och inte säga något alls om jag inte har något fint att säga, ville jag inte kommentera din nya frisyr. När du lagade min favoritmåltid så måste du ha förväxlat mig med min syster, eftersom jag slutade äta fläsk för 7 år sedan. Angående dina nya boxerkalsonger så vände jag mig bort från dig, eftersom prislappen på 49:00 :- fortfarande var kvar. Jag hoppades att det var en slump att min syster hade lånat 50 kr av mig tidigare den dagen. Efter allt detta så älskade jag ändå dig, jag trodde fortfarande på oss och kände att vi kunde lösa allting.

Så när jag vann 10 miljoner på lotto sa jag upp mig från mitt jobb och köpte 2 biljetter för oss till Jamaica. Men när jag kom hem så var du borta. Allting sker av en anledning, antar jag. Jag hoppas att du får det meningsfulla livet du alltid velat ha. Min advokat sa att brevet du skrev till mig garanterar att du inte kommer att få ett enda öre av mig. Så ta hand om dig!

/ Din ex-fru, fri och rik som fan!

P.S. Jag vet inte om jag någonsin har sagt detta, men min syster Johanna föddes egentligen som en kille och hette Johan. Jag hoppas att det inte är något problem!

© PX Here

Dela gärna vidare denna undebara historia om du vill bjudan någon på ett gott skratt idag!