Han sitter ensam i hörnet och betalar för främlingarnas mat. När han avslöjar varför rinner tårarna ner för mina kinder.

För mig kommer familjen först. Det är så jag är uppfostrad och därför kommer min familj alltid att vara min högsta prioritet. Därför vill jag inte ens tänka på en tillvaro utan mina allra närmaste. Den här mannen hade förlorat hela sin familj, men i den dystra stunden gjorde han något väldigt fint. Jag såg historien på Facebook och nedan finns den översatt till svenska. Det är ett inlägg som berörde mig mycket, och jag hoppas att du vill sprida det vidare.

I dag träffade jag en ängel. Du kom till Denny’s i Utah där jag jobbar. Du satt där, tittade med tom blick och frågade mig: ”Kan jag få en servitris som är en ensamstående mamma?”. Jag tyckte det verkade lite udda, men jag satte dig i Crystals område.

Du satt där i två timmar och bara tittade på folk. Sju familjer kom in och åt medan du var där och du betalade varenda en av deras notor. Du betalade över tusen dollar för folk du inte ens känner. Jag frågade: ”Varför gjorde du det?”. Du svarade kort: ”Familjen är allt, och jag har förlorat min”.

Att se in i dina ögon när du sa så gjorde mig tårögd (det var därför jag gick i väg så snabbt) och när jag kom tillbaka till köket bröt jag ihop med tanke på smärtan jag såg i dina ögon.

Jag vill att du ska veta att servitrisen Crystal, som du frågade efter, bodde på ett härbärge med sin son tills hon hade lagt undan tillräckligt mycket för att skaffa sig en egen lya.

Din nota landade på 21,34 dollar men du lämnade 1 500 dollar i dricks till henne, och tack vare dig kan hon flytta till en ny lägenhet nästa vecka. Tack vare dig åt sju familjer gratis. Crystal berättade för mig att hon bad om ett mirakel natten före och Gud skickade dig. Du gick innan någon av oss hann säga tack. Jag hoppas du läser det här för du är en fantastisk person som stal hjärtat hos varenda en av oss här. Tack.”

Här kan du se originalinlägget.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.