Han var otrogen med sekreteraren och sparkade ut sin fru. Hustruns reaktion? Hämnden är ljuv…

Jag är säker på att vi har har blivit illa behandlade någon gång i livet, men den här mannen tar verkligen priset. Inte nog med att han var otrogen mot sin hustru, i samma veva tvingade han henne att flytta ifrån huset eftersom hans nya flickvän ville bo där.  Men den här kvinnan tog revansch på ett minst sagt genialt sätt… Den här berättelsen har figurerat på nätet ett bra tag och det kanske aldrig har hänt i verkligheten. Men håll med om att den är rätt rolig om man bara tar det för vad det är; en bra historia? Hämnden är ljuv…

Efter 37 års äktenskap dumpade Jake sin fru för sin unga sekreterare.
Hans nya flickvän krävde att de skulle bo i Jake och Ediths lyxvilla och eftersom Jakes advokater var både bättre och välavlönade fick han som han ville rätten.
Han gav Edith, numera hans ex-fru, 3 dagar på sig att flytta ut.

Den första dagen tillbringade hon med att packa ned tillhörigheter i flyttkartonger.
På den andra dagen ringde hon flyttfirman som kom och hämtade allt.
På den tredje dagen satte hon sig ner för sista gången vid husets vackra matsalsbord med levande ljus. Hon satte på lite lugn bakgrundsmusik och fixade ihop en sista festmåltid med räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay. När hon ätit färdigt gick hon in i varje rum i det stora huset och stoppade räkor och räkskal, som hon doppat i kaviar, i det lilla ihåliga utrymmet på alla gardinstänger. Hon städade sedan upp i köket och åkte därifrån.

När mannen återvände med sin nya flickvän var allt frid och fröjd hos de nyförälskade paret.
Men sedan hände något. Efter ett tag började huset lukta. De försökte med allt. Det städade och ventilerade. Alla utrymmen och gick igenom ventilationsgångarna för att se om det möjligen fanns några döda gnagare som låg och ruttnade. Alla mattor kontrollerades och de satte upp luftrenare överallt. De ringde anticimex som kom och kollade allt, det gick så långt att paret fick flytta ut några dagar. Men ingenting fungerade.

Folk slutade komma på besök. Hantverkare vägrade att arbeta i huset. Städerskan slutade.
Till slut stod de inte ut längre, de beslutade sig för att flytta.

En månad senare hade de fortfarande inte hittat någon köpare till sitt stinkande hus, trots att de gått ned till halva priset. Ryktet gick på byn och så småningom började även de lokala fastighetsmäklarna lägga på luren när de ringde. Till slut var de tvungna att låna en stor summa pengar från banken för att köpa ett nytt hus.

I samband med detta ringde ex-frun Edith upp Jake och frågade hur det gick. Han berättade historien om problemen med huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem hemskt mycket. Hon var till och med villig att sänka sina ekonomiska anspråk i skilsmässouppgörelsen om hon kunde få huset tillbaka.

Inte så dumt, tänkte Jake. Hans ex-fru kunde omöjligt veta hur jäkla illa det faktiskt luktade i huset. De kom överens om att hon skulle få köpa huset för en en tiondel av vad det egentligen var värt, bara hon skriva på papperna samma dag. Inom en timme hade Jakes advokater fixat i ordning pappersarbetet och Edith skrev på.

En vecka senare stod mannen och hans nya flickvän och log när de äntligen såg flyttfirman packa ned allting som skulle med till deras nya hem.

Inklusive samtliga gardinstänger.

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.