Han vill kasta ut frun och börja dejta en sexig 23-åring – titta nu när hustruns svar chockar honom totalt

Gräset är alltid grönare på andra sidan, kan det ju ibland heta. 
Men är det verkligen sant? Är vi inte ibland lite väl försiktiga när det kommer till att uppskatta vad vi faktiskt har i livet?

Den här lilla komiska berättelsen handlar om en man som fått för sig att han vill ha ut något annat i livet, att det är ”dags att byta upp sig”. Hans fru visar dock direkt var skåpet ska stå och levererar ett svar som lämnade mig med ett stort leende på läpparna. Den här damen är det krut i – inget snack om den saken!

En man var inte nöjd med sin fru då han ansåg att hon inte höll upp sin del av deras äktenskap. Skämtsamt och spydigt chockade han sin fru något när han påpekade detta.

Efter att ha varit gifta i hela 50 år kollade jag ordentligt på min fru en dag och sa följande:
– För femtio år sedan hade vi ett billigt hus, en sliten bil, sov på en bäddsoffa och kollade på en 10 tums svartvit TV. Men vadå, jag fick åtminstone gå och lägga mig varje kväll med en snygging, en 23-årig tjej.

Nu har jag ett hem värt flera miljoner, en bil för nästan en halv miljon, en stor och fin säng och TV. Men jag sover med en 73-årig kvinna. Så jag sa till min fru:
– Det verkar som att du inte upprätthåller din del av saker och ting.

Min fru är en väldigt resonlig kvinna. Hon sa åt mig att gå ut och hitta en snygg 23-årig tjej och att hon skulle se till att jag än en gång skulle få bo i ett billigt hus, köra en dålig bil, sova på en bäddsoffa och kolla på en 10 tums svartvit TV igen.

Enkelt, men ändå ett helt fantastiskt svar tycker jag! Det finns verkligen mycket visdom hos äldre kvinnor som vi alla kan lära oss av 🙂