Hon får en chock när barnbarnet tar på sig detta. Mormors svar? Klockrent!

Tiderna förändras och det är kanske inte så mycket vi kan göra åt. Nu för tiden är det inget konstigt eller ovanligt att vi bär lite genomskinliga kläder och personligen tycker jag att människor ska få klä sig hur dom vill, så länge man inte bär något riktigt stötande budskap. Ni förstår nog vad jag menar, men den äldre generationen har kanske lite svårare att anpassa sig efter de nya idealen… Eller har dom? Den här mormorn tyckte att hennes tonåriga barnbarn klädde sig opassande och hennes lösning på det hela var kanske inte så dum. Historien får i alla fall mig att skratta så jag gråter. Grym comeback av mormor!

Så här gick det hela till:
Hennes tonåriga barnbarn kommer ned för trapporna och berättar att hon ska på dejt. På sig har hon bara en genomskinlig tröja och ingen bh.

Mormor får en chock när hon ser barnbarnet blus. ”Du skulle bara våga gå ut sådär!”, ropar hon högt och tittar surt på den uppklädda flickan. ”Slappna av mormor. Det är moderna tider nu. Det är inget fel med att låta rosenknopparna synas lite..”

Nästa dag kommer återigen tonårsdottern ned för trappan. Till sin förvåning ser hon att mormor inte har något tröja på överkroppen. Barnbarnet håller nästan på att skämmas ihjäl när hon ser detta och förklarar att hon har några vänner som ska komma över på kvällen. Barnbarnet påtalar för mormorn att hon borde verkligen ta på sig lite kläder, annars lär hennes vänner också få en syn de sent ska glömma.

Mormor svarar: ”Slappna av gumman. Om du ska låta dina rosenknoppar synas, då kan väl jag få visa upp mina hängkrukor!”.

Skärmavbild 2015-08-26 kl. 10.07.34

Dela gärna berättelsen vidare om du vill bjuda dina vänner på ett gott skratt! 🙂

Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna: