Hon lägger sig och solar naken på taket men kunde aldrig tro att hotellpersonalen skulle säga det här.

Jag älskar verkligen att åka på semester och då speciellt till varma länder där solen kan förse mig de D-vitaminer jag inte direkt får överdrivet mycket av hemma i Sverige. Ungefär på samma sätt verkar den här kvinnan ha tänkt som drog söderut för att spendera sina semesterdagar på ett hotelltak i strålande sol. Jag är inte helt säkert att det hänt på riktigt, men det här var bara för roligt för att låta bli att dela. När ni kommer till slutet förstår ni vad jag menar.

Annelie var en ordentlig och skötsam kvinna som arbetade som kontorsassistent. När det nu äntligen var dags för semester hade hon bestämt sig för att resa till betydligt sydligare breddgrader och njuta av rikligt med sol. Hennes plan var att spendera hela semestern på hotellets stora tak och sola dagarna i ända.

Den första dagen gick hon därför upp på taket och la sig i sin nyköpta bikini och solade i flera timmar. När hon skulle bege sig upp på taket dagen efter bestämde hon sig för att skippa bikinin och i stället sola helt naken – det var ju ändå ingen som kunde se henne där uppe och på så sätt skulle hon få en jämn och fin bränna.

Hon hade knappt hunnit lägga sig tillrätta när hon hörde någon som kom rusande uppför trapporna till taket. Då hon låg på sin mage och solade kastade hon snabbt en handduk över ryggen för att täcka sig.

”Ursäkta mig”, sa den svettiga och uppstressade mannen som kommit springande uppför trapporna. Han jobbade för hotellet och fortsatte med att förklara:

”Vårt hotell har absolut ingenting emot att du vill sola här uppe på taket men vi skulle uppskatta väldigt mycket om du kunde ha på dig en baddräkt eller en bikini, som du hade igår.”

”Vad spelar det för roll?” frågade Annelie lugnt. ”Ingen kan ju se mig här uppe och jag har ju dessutom täckt mig med en handduk.”

”Det är inte helt sant”, svarade mannen från hotellet medan han rodnade, ”du ligger faktiskt på panoramafönstret ovanför matsalen…”

Dela gärna det här vidare om du tycker att dina vänner förtjänar ett gott skratt 🙂

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.