Hon skyddar en tjej och blir attackerad av en främmande man. Hennes svar då är bara helt fantastiskt.

Jag är verkligen ingen förespråkar av våld, tvärtom tycker jag att man kan lösa i stort sett alla situationer genom att bara prata med varandra. Men det kan såklart finnas undantag och i den här berättelsen vill jag ge kvinnan rätt i hur hon löser situationen. Jag har sett historien på flera sajter, men har inte lyckats hitta ursprungskällan så jag kan inte garantera att det hänt på riktigt. Men då det ju tyvärr finns mängder av människor som inte vet hur de ska bete sig där ute så skulle det verkligen inte förvåna mig om det här är sant. Jag delar den med er då jag tycker att den här hemska mannen fick sig en läxa som jag hoppas att han aldrig glömmer och om du gillade den lika mycket som jag får du gärna dela den vidare när du läst klart.

Min vän och jag gick till ett café en dag. När vi kom dit upptäckte vi en annan kund som var i full färd med att skrika och skälla på en ur personalen.

Kunden: ”Din värdelösa lilla sk*t! Hur svårt är det att slänga ihop en kaffedrink egentligen? Jag ska ringa efter din chef, jag ska anmäla det här till huvudkontoret…”

Han fortsätter i samma stil med att kasta ur sig hot och den stackars tjejen bakom disken har fått tårar i ögonen. Till sist tappar min kompis tålamodet.

Min kompis: ”Hörrudu! Jag vet inte vad som pågår här egentligen, men det hjälper ingenting när du skriker sådär.”

Kunden: ”Sköt dig själv din idiot!”

Min kompis: ”Vad kallade du mig?”

Kunden vänder sig nu om mot min vän. Han är en ganska stor kille, drygt 180 centimeter och ganska kraftig. Min väninna är 160 centimeter och inte överdrivet skräckinjagande. Han går fram mot henne och bröstar upp sig.

Kunden: ”Jag kallade dig för en idiot som borde lära sig att sköta sig själv. Dra nu åt skogen!”

Han ger samtidigt min väninna en lätt knuff.

Min kompis: ”Rör mig inte.”

Kunden: ”Vad händer annars?”

Nu ger han henne ytterligare en knuff men i samma sekund tar min kompis tag i hans arm, vrider till och slänger ner honom på marken i en enda rörelse. Hon sätter sedan sin fot över hans skrev.

Min kompis: ”Annars kommer du bli varse om att jag har svart bälte i judo. Be nu om ursäkt till den vänliga tjejen som jobbar här.”

Han ber om ursäkt, men personalen har redan ringt efter polisen på grund av hans beteende. Min väninna och jag blir bjudna på gratis lunch.

Gillade du den här tjejens lösning på mannens attack lika mycket som jag? Då får du gärna dela den vidare så att fler får chansen att läsa den!