Idiot dumpar skräp på bondens gård – då upptäcker han detta i högen och tar genial hämnd

I Sverige är vi bortskämda med fantastiska landskap och vacker natur. Jag är nog inte ensam om att bli hänförd av bondgårdar och dessa välskötta landskap. Tyvärr gäller det inte alla, och där de flesta ser något vackert ser andra tydligen soptipp.

Det var uppenbarligen vad en mindre medmänsklig person gjorde när han skulle dumpa sitt skräp. Men som tur var fick bonden sista ordet.

Det var i Kalifornien på en vacker bondgård som en person bestämde sig för att dumpa sitt skräp på en bondgård. Mitt på öppet fält, i vacker natur och dessutom privat tomt kände denne att det var rätt att skräpa ner.

© Wikimedia Commons

I vanliga fall känns det som att de som förtjänar att lära sig en läxa oftast kommer undan, men så var knappast fallet här. Den som dumpat skräpet hade verkligen inte tänkt längre än hur han skulle dumpa skräpet, vilket snart skulle straffa sig. Bonden började nämligen först samla ihop skräpet för att göra sig av med det på rätt ställe då han märkte att nedskräparen även lämnat kvar sin post – märkt med sin hemadress.

© Imgur

Bonden samlade ihop allt skräp och åkte vidare till rätt adress och lämnade helt enkelt tillbaka det skräpdumparen ”glömt” på fel ställe, hos ägaren.

Han passade även på att ta en bild på när han lämnat tillbaka skräpet.

© Imgur

Även om skräpet fortfarande inte hamnade på återvinningen var det nog skönt för bonden att lära nedskräparen en läxa.

Tycker ni att bonden gjorde rätt? Dela gärna vidare och kommentera.