Ingen vågar köpa lyxhuset från 1880 – vad kameran fångar i fönstret avslöjar otäcka anledningen

Att få äga ett stort hus med många rum och verandra, som tidigare ägts av en kunglighet är en dröm för många, så när ett sådant är till salu för en billig summa borde många slåss om det, eller? 

Den vackra 1800-talsvillan med tre våningar, kallad Queen Anne property är till salu för inte ens en miljon kronor, och ändå vill ingen köpa det. Anledningen är på grund av vad Google Maps fångade på bild. 

Det historiska huset Queen Anne home som byggdes 1880 har varit till salu sedan 2010, åtta år senare har fortfarande ingen ny ägare hittats, trots att priset sjunkit kolosalt. 

Anledningen är de bilder som Google Maps fångat på huset. Vi första anblick ser det ut som en stor och vacker villa, men när man väl har upptäckt vad som finns i fönstren på tredje våningen kan man förstå varför ingen vågar flytta in. 

© Google

Kan du se det som inte borde vara där? 

Bilderna visar tydliga märken av handflator som tryckts mot rutorna. Efter att medier som bland annat CTVNews uppmärksammat bilderna kom det fram att de senaste husägarna lämnade huset fort efter att de flyttat in, men varför är okänt. 

Enligt Daily Mail finns vissa skeptiker som säger att handavtrycken är färg, men fortfarande vill ingen köpa huset, som nu är till salu för 928 399, vilket är billigare än en enrummare i Stockholm. 

Skulle du våga bo här? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.