Kameran fångar bedragerskan mitt i steget – lär henne en läxa för livet

Bruden kom in till salongen i panik. Hon skulle ta bröllopsbilder dagen därpå och var bara tvungen att fixa håret. Den godhjärtade frisören Samantha agerade direkt och avbokade alla andra kunder. Hon tog sig an kvinnans bröllopsbestyr och arbetade med hennes hår – i sex timmar. Men Samanthas godhjärtade gest och hårda arbete var förgäves då bruden flydde ut ur salongen utan att betala en krona.

Men, som man bäddar får man ligga. Och den här bedragerskans bäddning var inte särskilt imponerande.

Klippning, färgning och hårförlängingar för över 7000 kronor och ett frisörarbete på sex timmar. Det var vad denna bluff-brud skulle betala för efter att Samantha så snällt avbokat sina andra kunder och tagit sig an uppdraget. Men bedragerskan sprang istället ut ur salongen och susade iväg i ilfart i en skåpbil utan registreringsskylt. Vad hon då inte visste var övervakningskameror fångade henne i steget. 

Youtube

Polisen kunde dock inte identifiera kvinnan, och salongen fick finna sig i att inte kunna ställa kvinnan till svars för sitt brott. Men salongen gav inte upp och publicerade bilder från kameran i sitt Facebookflöde. Väl där var det ett par skarpsynta personer som kände igen kvinnan som tydligen bedragit fler salonger i området. Efter fotarbetet från engagerade frisörer kunde polisen till sist få fast kvinnan och ställa henne inför rätta för hennes brott.

Här nedanför kan ni se ett inslag från CBS Los Angeles om händelsen.

Man ska ha respekt för karma: Ingen skuld i universum lämnas obetald. Gilla om du håller med och anser att bedragerskan fick vad hon förtjänade.