Äldre dam skriver kontaktannons, men förväntar sig aldrig vem som knackar på dörren 3 dagar senare

Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet och efter att ha läst denna är jag beredd att hålla med. Ibland vill man bara bjuda någon på ett leende och då passar denna fiktiva historia som handen i handsken.

När jag snubblade över denna skrattade jag både länge och väl och det hoppas jag ni gör också. ”Eva” lägger ut en kontaktannons, men 3 dagar senare öppnar hon dörren och får sitt livs chock.

Men vi tar det från början!

Eva var en 72-årig kvinna som fortfarande ogift. Under åren hade hon haft svårt att träffa män, varför visste hon inte riktigt. Eva hade visserligen dejtat och träffat en del karlar genom åren – men alla hade visat sig vara skitstövlar i slutändan.

För ett tag sedan bestämde hon sig dock för att ge kärleken chansen igen. Hon skrev en kontaktannons i tidningen och var tydlig med sina krav, märkbart ärrad från tidigare relationer.

Man önskas:

Ska INTE vara i samma ålder som mig (Är 72)

Ska INTE slå mig

Ska INTE LÄMNA mig

Och du MÅSTE vara bra i sängen!!

Flera dagar gick. Eva fick inget svar på annonsen. Hon gav upp och funderade inte så mycket mera på det.

Men så plötsligt en dag när hon var nere i huset källare och tvättade, när det knackade hårt på dörren. Hon skyndade sig upp för trappen och öppnade ytterdörren.

Där, på farstun, satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.

– Hejsan. Kan jag hjälpa dig? frågade Eva.
– Jag är dina drömmars man! utbrast han.
– VA?! Vad i allsin dar är det du säger?!
– Jo, jag läste din annons i tidningen och jag måste säga att jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig, eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig, eftersom jag inte har några ben.
– Jaha, det låter ju bra. Men är du bra i sängen då? frågade hon nyfiket.

Mannen svarade:
– Hur fan tror du jag knackade på dörren…?!

Dela gärna det här med dina vänner om du också vill bjuda någon på ett skratt idag!