Kvinnans kontring när pojkvännen i hemlighet ska gifta sig med en annan tjej är genial.

Ibland hamnar vi i relationer som kanske inte riktigt är vad man tror från första början. Speciellt när man är kär så kan man nästan bli blind av kärleken. Det hände en kvinna som började dejta en arbetskollega. Hon trodde att hon hade fått jackpott. Men det visade att saker och ting inte var riktigt som hon hoppats på. Kvinnan skrev om händelsen på ett forum. Jag tycker personligen att det är helt fel med otrohet. Det är något som verkligen kan såra en djupt. Då hon postade den på ett stort forum så tror jag att den är sann och förhoppningsvis kan den få personer som funderar på att vara otrogen att tänka om. Jag delar den här med er så att ni får läsa hennes geniala knep för att hämnas på den är vidriga mannen.

Såhär berättar kvinnan i sitt inlägg:

”Jag dejtade en arbetskollega i tre månader och vi var helt galna i varandra. Det var en het romans och jag blev naiv på grund av kärleken så jag trodde på allt han sa… Fram till en dag på jobbet när jag hittade ett brev under vindrutetorkare på min bil. Brevet var adresserat till mig och inuti låg en inbjudan till ett bröllop mellan min kille och hans fästmö.

Utan att jag visste om det var jag en älskarinna. Så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer.

Jag tog namnet från inbjudan och letade upp hennes nummer i hans telefon. Sen ringde jag henne för att prata om allt. Det slutade med att vi reserverade ett bord tillsammans på restaurangen han jobbar på och valde honom som servitör.

Hans ansiktsuttryck när han såg att vi båda satt där gjorde mig mer tillfredsställd än vad han någonsin lyckats göra mig tidigare.”

Nu delar vi det här vidare så fler kan få läsa den här kvinnans geniala hämnd!