Liten ringbärare går försiktigt i kyrkan – men titta nu när han når altaret och chockar alla

Liten ringbärare går försiktigt i kyrkan – men titta nu när han når altaret och chockar alla

Bröllop är vid sidan av födslar det största som händer i de flesta människors liv.

Det är dagen som planeras in i minsta detalj i flera månader – ibland år – i förväg och många är noggranna med varje enskild del. Både bruden och brudgummen investerar mycket tid (och pengar) för att dagen ska bli så speciell som möjligt för de lyckliga tu. Men trots att planeringen kan kännas solid in i minsta detalj kan allting förändras av något oväntat. Så är fallet här – och till slut kan man inte göra något annat än skratta! Det är nämligen en liten pojke som stjäl showen fullständigt och jag förstår verkligen varför det här klippet redan setts av hundratusentals.

Youtube

I klippet här nedanför kan man se hur den lille pojken som i kraft av ringbärare leendes och stolt vandrar i kyrkan mot altaret. I händerna bär han en kudde och det är den som snart ska få honom att spela huvudrollen.

Youtube

Han ser ut som en mini-version av brudgummen med sin fina vita skjorta. Det är så gulligt, för varje person han passerar tittar han på och man kan se hur glad han är över att vara där han är. Han bär den stora kudden som nästan är lika stor som honom själv. På insidan finns vinsten: Brudparets vigselringar.

Den lille ringbäraren är så stolt när han vandrar upp mot altaret. Men plötsligt börjar han vagga lite grann, från sida till sida, som att han börjar leka. Det är då det händer – och han gör det otänkbara som får alla att skratta högt. Jag kan tänka mig att bruden och brudgummen först blev förskräckta, men sen ser man hur de också skrattar. Titta bara själv på den här korta videon nedanför så förstår du vad jag menar. ?

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=dVR7h99fZGc” /]

Dela gärna vidare om detta fick dig att le!