Machokille hamnar bredvid småbarn på flyget – sedan fångar mamman det chockerande på bild

Alla har vi någon gång haft förutfattade meningar om människor, och många gånger har det visat sig att man haft väldigt fel. En mamma från Orlando fick sig en riktig tankeställare efter att ha dömt en ung man på flygplanet. Det mamman fångade på bild fick inte bara henne att slopa sina fördomar, det fick också hela internet att dela bilden.

När en amerikansk mamma skulle flyga från Fort Lauderdale till Toronto med sin lilla son för första gången var hon orolig över hur flygresan skulle gå. Inte för att sonen brukade vara stökig, men för att han var trött och resan var lång, faktorer som kan göra alla barn otåliga. 

Till mammans stora förfäran fick hon se att personen sm skulle sitta brevid hennes son var en muskulös kille i 20-årsåldern. Han såg ut att vara en typisk ”macho-kille”, vilket inte matchade med småbarn i mammans värld, men där hade hon fel. 

”I samma stund som jag såg dig (en stor, macho kille i 20-årsåldern), så tänkte jag att du skulle störas av att sitta brevid ett litet barn och därför inte vara snäll. Jag hade helt fel och för det är jag väldigt tacksam. 

Människor kan vara otrevliga och otåliga, speciellt när det gäller övertrötta småbarn. 

Tack för att du gjorde vår flygresa till en lektion i medkänsla och empati för andra människor. Den lilla pojken kommer att växa upp till en man en dag (förhoppningsvis en man som du), och han kommer att få ut mycket mer av dina handlingar än du tror. Du kommer att bli en fantastisk pappa en dag om du vill det.”, skriver mamma på Facebook. 

 

Det visade sig att fler blev berörda av mammans berättelse. Därför har bilden delats närmare 3 000 gånger. 

Det är fint när människor visar sig vara bättre än man trodde från början. Den här mamman uppmärksammade hur fel hon haft och valde att hylla killen. Dela gärna för att visa andra hur fel fördomar kan vara.