Maken är otrogen och tror han har den perfekta ursäkten. Men fruns kontring får mig att skratta rakt ut.

Den här historien har jag läst några gånger genom åren men den får mig alltid att skratta till rejält när jag läser den. Det är en man som får för sig att ha en affär med sin sekreterare, men när han kommer hem vet han inte alls hur han ska förklara sugmärket han fått på halsen. Men han får en enligt honom briljant idé för att snacka sig ur situationen. Men fruns replik då är om möjligt ännu roligare. Läs själv så förstår du vad jag menar.

Herr Johansson hade precis anställd en ny sekreterare som han omedelbart blev förälskad i. Och det verkade som att intresset var ömsesidigt. Så en dag bestämde han sig för att ”jobba över” och bjuda ut henne på middag. Han ringde upp sin fru och meddelade att han skulle bli se varpå hon svarade ”inga problem”.

Herr Johansson tog med sig sekreteraren på middag på en riktigt fin restaurang där de drack någon drink för mycket. Efter middagen var det uppenbart hur det här skulle sluta då sekreteraren bjöd med Herr Johansson på en nattfösare hemma hos henne. När de kom dit spenderade de flera timmar i hennes sovrum i djup älskog.

När det var över och Herr Johansson besökte badrummet för att fräscha upp sig fick han syn på ett rejält sugmärke på halsen. Han hade ingen aning om vad han skulle säga till sin fru så han drabbades av panik.

Men han hade inget annat val än att åka hem och ställas inför hennes ilska. Samtidigt som han stoppade in nyckeln i låset hörde han hur hunden skällde innanför dörren och han fick en briljant idé.

Han gick in genom dörren och kastade sig ner på golvet medan han låtsades brottas med hunden. Med ena handen på halsen gick han in i sovrummet och sa uppspelt till sin fru: ”Älskling, titta vad hunden gjorde på min hals!”

Frun tittade upp, drog ner sitt nattlinne och svarade: ”Det var väl ingenting! Kolla vad han gjorde mot mina bröst!”

Jag tycker i alla fall att den här historien var lite tokrolig, om du håller med får du gärna dela den vidare så att fler kan få sig ett gott skratt 🙂