Maken bedrar sin frun i deras egen säng. Då överraskar hon honom med den perfekta hämden.

Hämnd är en rätt som bäst serveras kall och när jag läser om hur den här frun tog revansch på sin otrogna man känns det som hon kastade en snöboll rakt i ansikten på honom. Historien har cirkulerat på internet i ett par månader och det lär vara en kvinna i Storbritannien som ringde in till ett radioprogram och berättade den. Sedan dess har den fått spridning av sig själv och jag kan verkligen förstå varför – den är riktigt bra. Jag ska inte avslöja för mycket, men läs så får ni se ur det hela utspelar sig.

”Jag hade haft känsla av att min man var otrogen en tid och han skickade ut mängder med små signaler. Han skrattade hela tiden och log när han skickade sms och när jag frågade vem de var till sa att de var till hans syster. Dessutom hade han börjat jobba över nästan varje kväll och när jag ringde hans kollegor för att se om han var på kontoret sa de att han hade gått för flera timmar sedan. Och när jag frågade om vad som hänt så skrattade han bara och sa att det var ett skämt som kollegorna på kontoret sa till varandras fruar.

Droppen som fick bägaren att rinna över var när han sa att han skulle gå ut och köpa mjölk klockan 22.30 på kvällen och inte kom tillbaka förrän klockan 02.00 på morgon.

Om det är ett enda tips jag kan ge till andra efter mina erfarenheter så är det att anlita en privatdetektiv om du tror att din man eller fru är otrogen. De är bra på vad de gör och de kan samla bevis som kan hjälpa dig i skilsmässan.

Vi hoppar fram till hans födelsedag några månader senare. Jag vet vad du tänker, varför väntade jag flera månader med att konfrontera honom och var det verkligen nödvändigt att det göra det på hans födelsedag?

Svaret på den första frågan är att jag ville ha så mycket bevis som möjligt att ge till min advokat och ordna så att jag hade en lägenhet redo osv. Svaret på den andra frågan är – självklart var det tvunget att vara på han födelsedag!

Du förstår, när jag frågade honom vad han ville ha när han fyllde år var han väldigt bestämd över att jag skulle åka på en weekendresa med mina kompisar eftersom han var tvungen att att jobba hela helgen och ändå inte ville bli påmind om att han åldrades.

Jag fattade såklart att något var fel men det var när jag hittade en flaska champagne och två glas gömda i garderoben som något i mig brister.

Jag lämnade lägenheten och sa att jag skulle åka på resan men istället åkte jag hem till en en väninna. Där ringde jag upp hans mamma, pappa, syster, och flera av hans kompisar.

Du ska veta att han varit en riktig mammaspojke hela livet. Hon har alltid hyllat allting han har gjort och han har varit hennes lilla gyllenegosse.

Jag sa till dem att jag ville överraska honom med att vi smög in vårt sovrum, med tomtebloss, kazoos och en stor tårta med födelsedagsljus och sjöng för honom på födelsedagsmorgonen.

Låter kul, eller hur? Du, det kan du ge dig på att det var.

Jag bad alla att möte mig utanför huset klockan 08.30 på morgonen. Vi hoppade alla in i hissen, åtta stycken av oss totalt. Hans mamma höll i den stora tårtan och jag påminde om att alla skulle vara så tysta som möjligt. Jag stoppade nyckeln i dörren och låste upp dörren. Vi smög hela vägen ner för hallen till sovrummet. Vi höll i en varsin kazoo och hans mamma höll i tårtan i högsta hugg med ett leende på läpparna från ena örat till det andra.

Jag slängde upp dörren och alla skrek ”överraskning” och väsnades.

Men jag vet inte vem som blev mest överraskad – gästerna eller min man som låg spritt språngande naken bredvid sin älskarinna och stirrade på oss med uppspärrade ögon.

Mamma tappade tårtan i golvet, systern började skrika och pappan svor högt. Jag låtsas att jag var lika upprörd som alla andra samtidigt som hans kompis börjar försöka fösa ut oss alla ur sängkammaren.

Min man, eller ursäkta mig, ex-man, börjar gråt-skrika något om ”hur kunde jag” samtidigt som hans älskarinna desperat börjar leta efter sina kläder och springer omkring.

Jag tror inte jag behöver säga att det var en av de bästa födelsedagspresenterna som jag någonsin ha gett.

Nu är hela hans familj på sida, hans mamma pratar knappt med honom och jag fick nästan allt i skilsmässan. Jag ångrar mig knappast.”

Tryck gilla om du tycker att hon gjorde rätt.