Maken blir panikslagen när frun steker ägg, vänta bara tills han avslöjar varför

Vi går mot allt mörkare tider. Dagarna blir kortare, kvällarna blir längre – och visst kan man känna sig både tröttare och deppigare än vanligtvis.

Med det i åtanke tänkte jag därför bjuda på en fiktiv, rolig historia som kan muntra upp lite grann en dag som denna. För som alla vet finns det inget som gör en lika pigg och glad som när det bubblar till i magen och man bryter ut i ett härligt gapskratt!

Historien ni nu ska få läsa utspelar sig en vanlig helgmorgon. Vi kan nog alla stämma in i att man då, efter en stressig vecka, helst föredrar lite lugn och ro och en sån där underbar långsittning vid frukostbordet… men så blir inte riktigt fallet i den här berättelsen. Rätt som det är stormar nämligen maken in – och är spritt språngande galen.

Varför då, kanske du frågar dig? Tja, se till att hänga med ända till slutklämmen så förstår du precis. För sista raden, den ger en minst sagt oväntad twist på alltihop!

Och du, om du uppskattar den här historien så får du mer än gärna trycka på dela-knappen efteråt. Det är väl egentligen det minsta vi kan göra, för att muntra upp alla deppiga själar där ute i höstmörkret!

ägg
Bildkälla: Shutterstock

En kvinna står vid spisen och steker ägg till frukost.

Plötsligt rusar hennes make in i köket. Han stirrar på äggen och kippar efter andan i panik.

”Var försiktig”, säger han. ”FÖRSIKTIG! Släng i lite mer margarin! Åh HERREGUD! Du lagar för många på en och samma gång. FÖR MÅNGA!

Frun stirrar förvirrat på maken, men han fortsätter jaga på.

”Vänd på dem! VÄND PÅ DEM NU! Vi behöver mer margarin, snabbt! Åh herregud, när kommer det mer margarin? Det kommer att klibba fast! Jösses, var försiktig. FÖRSIKTIG! Jag sa var FÖRSIKTIG! Du lyssnar ALDRIG på mig när du lagar mat. Aldrig! Vänd på dem nu! Skynda på! Är du GALEN? Har du tappat vettet? Glöm inte att salta. Du glömmer alltid saltet. Använd salt! ANVÄND SALT! SALTET! Åh herregud. Jag kan inte ens titta på det, jag mår illa…”

Kvinnan stirrar på honom igen och skriker:

”HAR DU TAPPAT DET FULLSTÄNDIGT? Tror du inte jag vet hur man steker några ägg?!”.

Mannen lugnar ner sig. Sedan vänder han sig mot frun och säger lugnt och sansat:

”Jag ville bara visa dig hur det känns när jag kör bil och du sitter bredvid”.

Bildkälla: Shutterstock
Bildkälla utvald bild: Youtube
Källa: Reddit

Var inte snål nu, dela vidare den här underbara historien till dina vänner på Facebook så att de också kan bjudas på ett gott skratt i dag!