Mamma rasar efter att ha sett personalens anteckning på notan: ”familjen med den avskyvärda ungen”

Att slippa disk och fix och istället gå ut och äta på helgen kan vara otroligt avkopplande, speciellt för småbarnsföräldrar.

Kim Sze och hennes man hade gjort det till en vana att unna sig lunch ute en restaurang på lördagar, dit de alltid tog med sig sin dotter.

Hela familjen tyckte om att gå dit, tills en lördag då de fick veta vad personalen egentligen tyckte och sa om dem.

När Kim märker att restaurangen tagit för mycket betalt så får hon syn på en annan märklig sak på kvittot. Någon i personalen har, för att kommunicera med en kollega, antecknat ”familjen med den avskyvärda ungen” på notan.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=768333263248&set=a.514289094798&type=3

Mamma Kim fick en chock, och en stor klump i magen. Eftersom att hennes dotter aldrig brukade skrika eller bete sig ohyfsat kände hon inte att meddelandet från personalen var rättvist.

Kim visade texten för en anställd, som inte vågade säga ett ord. Det slutade med att Kim och hennes familj inte hade någon lust att stanna kvar, så de lämnade restaurangen utan att äta sin mat.

”Borde lära upp personalen lite bättre”

Kim fotograferade notan och la upp den på Facebook, där hon taggade restaurangen.

”Hej Coffee Supreme NZ, ni borde lära upp er personal lite bättre. Så de inte skriver ´familjen med den avskyvärda ungen´, på kvittot, och tar för mycket betalt. Bra jobbat”, skrev Kim.

Restaurangen backade och bad om ursäkt

När inlägget fick stor spridning, och uppmärksammades av media, gick restaurangen ut med en ursäkt.

I ett offentligt uttalande skriver restaurangkedjans mat- och dryckeschef att de lovar att vidta åtgärder så att inget liknande ska kunna hända igen.

Vad tycker du om personalens beteende? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.