Mamman fotar barnen på stranden – nu har den delats av tusentals världen över

När en mamma tog en bild på sin dotter på stranden hade hon ingen aning om att den skulle bli viral och delas av tusentals människor. Anledningen? bilden visar något som hon först inte upptäckte. 

Ayanna Toye Barrows, en mamma från USA, var på stranden i Södra Kalifornien med sin dotter när en liten pojke sprang fram och pratade med dem. 

Pojken och dottern pratade glatt, trots att de aldrig träffats. Han visade sitt halsband gjort av hajtänder, sedan sprang han vidare. 

Efter en stund sprang pojken tillbaka mot dem, och ropade dotters namn, för att prata mer med henne. Mamman beskrev det som att barnen pratade som att de kände varandra. De log mot varandra, skrattade, och tvekade inte över någonting att säga. 

Då mamman blev berörd över barnens sätt att vara mot varandra som människor, frågade hon pojkens mamma om han fick vara me dpå bild tillsammans med dottern. Det fick han, och snart kom bilden att delas över tusentals gånger världen över. 

”Det här är ett tillfälle då hudfärg, fördomar, raser, hat, och skuggor inte existerar. Det är bara oförstört. Två barn som möts på en strandpromenad utan några bekymmer i världen. Allt de såg var varandra”, skriver mamman i sin Facebookinlägg som delats på Love What Matters

Bland de tusentals kommentarer som bilden fått kan man se hur många som berörts av bilden. Den har nu blivit en symbol för hur världen bör se ut. 

Ibland skulle vi behöva se världen ur barns ögon – oförstörd och utan fördomar. Den här bilden talar för hur människor borde vara mot varandra. Dela gärna om du håller med.