Mamman skiljs från döttrarna när de är små – 40 år senare ser hon deras bild på Facebook

Att veta var man kommer ifrån och vilken familj man tillhör är för många en självklarhet. Men för de som inte vuxit upp med sina biologiska föräldrar kan sökandet göra en sömnlös. Systrarna Starla och Jeannie tvingades skiljas från sin mamma när de endast var två och tre år gamla. 40 år senare letar de fortfarande efter henne, och när de publicerar en bild på Facebook förändras allt. 

Systrarna Starla och Jeannie separerades från sin mamma i Thailand när de endast var två och tre år gamla. När de blivit några år äldre och funderade över sina rötter påbörjade de ett långt sökande efter sin mamma. 

Men utan spår att gå på var det svårt. Systrarna hade inte många minnen av sin mamma, då deras pappa flyttade med dem till USA när de var små. 
– Vi frågade ofta pappa om mamma, men han ville aldrig prata om henne med oss. Han sa bara att hon inte kan engelska och att eftersom han var i militären och var amerikan så kunde han ge oss ett bättre liv än hon kunde, säger Starla till ABC News

Åren gick och systrarna hade fortfarande inga spår efter sin mor, men så en dag, den 30 december, hände något. När döttrarna la upp en bild på sig själva som små på Facebook ficm sökandet ett slut. 

Se den fantastiska återföreningen här:

Efter 40 års sökande fick mamman och döttrarna äntligen förenas i ett känslosamt möte. Den här berättelsen är ett bevis på att man aldrig ska ge upp på sina drömmar.