Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mammans nya pojkvän vinner allas hjärtan med fin gest

Om man har barn sedan ett tidigare äktenskap kan det vara minst sagt nervöst när de ska träffa ens nya pojk- eller flickvän för första gången.

Det är så mycket som kan gå snett – och om det inte är barnen som vägrar acceptera den nya kärleken så kan det vara tvärtom, med en överhängande risk för att man tvingas gå isär.

Därför är den här historien, om en mamma som hade två döttrar från ett tidigare äktenskap och nu hade träffat en ny kille, så himla fin. Vad han bestämde sig för att göra vann inte bara deras hjärtan direkt – det la också grunden för en lång och lycklig framtid tillsammans. Ibland kan det verkligen betyda mer än vad man tror att vara lite uppmärksam..

På vår första dejt diskuterade vi mina döttrar (jag har två barn från ett tidigare och traumatiskt äktenskap).

Jag berättade hur min 3-åring hade en favoritbok och att det i den boken fanns en liten flicka som hade en liangunga i trädgården. Allt min dotter pratade om var därför att ha en trädgård med en lian att slänga sig i. 

Bildkälla: Shutterstock

Tre månader senare bjöd han in mig och mina döttrar på grillkväll. Vi tog saker sakta men säkert och han hade inte träffat flickorna än. Att introducera dem var ett STORT steg som jag var väldigt, väldigt nervös för. 

När vi kom till hans hus berättade han för min dotter att han hade en överraskning till henne, så vi vandrade över till baksidan av trädgården.

Bildkälla: Shutterstock

Där var den – han hade hängt upp en lian i en hög tall. Vi turades om att knuffa på henne i flera timmar och hon var gladare än jag någonsin har sett henne.

Den omtänksamheten fick mig på fall. Vi gifte oss fyra år senare och han adopterade mina döttrar. Vi har fortfarande kvar den där lianen. Flickorna är för stora för den nu, men de vill att vi ska spara den för deras egna barn.

Bildkälla: Shutterstock

Källa: Hrtwarming

Tänk vad mycket det kan betyda att bara lyssna, vara uppmärksam – och sedan göra en liten, liten gest som för någon annan är värd mer än någonting i världen. Dela gärna vidare om du också tyckte att det var en fin historia!

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.