Mannen är otrogen för tredje gången. Men det sönerna gör för sin mamma är helt underbart.

Ensamstående mammor – vilka hjältar de är! Tredje gången gillt, tänkte den här kvinnan efter att hennes man varit otrogen igen. Ensam kämpade hon med att uppfostra sina två pojkar. Nu är det deras tur att ta hand om sin mamma. Jag vet inte om den här berättelsen är sann, men jag hoppas verkligen att så är fallet. För som en vis man sa en gång: mänsklig värme, snälla kom närmre.

När vår pappa var otrogen för tredje gången fick vår mamma till slut modet att säga ”dra åt helvete”. Hon lämnade honom och tog med sig sina två barn. Hon jobbade flera år på en nagelsalong, något hon fortfarande gör. Hon jobbade livet ur sig, och man skulle kunna tro att vi inte fick den uppmärksamhet vi behövde – men det fick vi.

Trots sitt fullspäckade schema gjorde hon alltid frukost och fixade lunch till oss. Hon var inte alltid hemma för att göra middag, men jag och min bror lärde oss med tiden att göra det själva.

Hon gav oss friheten vi ville ha, utan att det gick till överstyr. Hon bestraffade oss när vi gjorde något fel, men aldrig något drastiskt, och hon förklarade alltid varför hon behövde göra det.

Hon är en fantastisk kvinna och jag respekterar henne mer än någon annan. Hon är min idol. Hon dumpade sin man som hade en jättelön för att köra ensam och uppfostra två killar med en minimilön. Jag tror inte att det finns något jag och min bror någonsin kan göra för att betala tillbaka henne. Men nu är vi i en position där vi kan försöka.

Jag och min bror slog nyligen ihop våra pengar och vi håller på och kollar på ett hus vi kan köpa till henne. Den här kvinnan kastade bort allt hon hade för oss. Om tre månader fyller hon år, och det gör mig så lycklig att vi kommer kunna överraska henne med ett helt nytt hus.

shutterstock_160071032

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.