Mannen blev sur av svartsjuka – vägrade att prata med sin sambo på 20 år

De flesta par får någon gång handskas med svartsjuka i förhållandet, men hur snabbt man väljer att komma över det är minst sagt individuellt. När en man från Japan blev svartsjuk valde han att straffa sin fru genom att inte prata med henne – på 20 år. 

Alla som haft ett förhållande vet att lång och pinsam tystnad inte är ett bra tecken. Av den anledningen valde en man från Japan att inte säga ett ord mer till sin fru när han blev svartsjuk för att barnen fick all uppmärksamhet. När hon tilltalade honom vade han att endast nicka eller skaka på huvudet, men trots att han var sur så fortsatte han att bo med henne.

När sonen Yoshiki fick nog av att föräldrarna aldrig pratade med varandra hörde han av sig till ett tv-program för att uppmärksamma deras märkliga relation, och för att förhoppningsvis få hjälp med en förändring. Ett möte arrangerades i Nara Park där paret en gång haft sin första dejt, medan barnen känslosamt iakttog dem.

Mannen förklarade sin tystnad med att han tyckte att frun varit så upptagen med barnen att han aldrig fått någon uppmärksamhet. 
”Jag var liksom lite…svartsjuk. Så jag var sur över det”, erkände mannen enligt Daily Mail

Dela gärna om du tycker att 20-års tystnad är en överreaktion för svartsjuka.