Mannen får ett utbrott på flygbolagets värdinna, men hennes kontring är helt klockren.

Många av hos har varit i situationen där någon tror sig vara bättre än andra. Eller till och med viktigare. Har man jobbat med att ta hand om stressade resenärer kan det snabbt bli en ännu svårare ekvation, som man helst kanske vill glömma efteråt. Den här kvinnan som jobbar som värdinna för ett amerikanskt flygbolag har dock hittat ett sätt att vända situationen och att göra den magiskt minnesvärd. Jag hittade historien på en engelsk sajt, men jag vet inte om den verkligen hänt på riktigt. Det skulle dock inte förvåna mig ett ögonblick, sånahär människor finns det tyvärr alldeles för många av. Men låt oss alla inspireras av hur den här värdinnan löste situationen på ett alldeles bländande sätt…

Ett fullbokat flyg ställdes in på flygplatsen.

En ensam värdinna för flygbolaget tog själv hand om en lång kö av resenärer som väntade på att få boka om sina flyg. Plötsligt trycker en arg passagerare sig fram genom folkmassan fram till servicedisken. Han slänger ner sin biljett på disken och säger:

”Jag MÅSTE komma med nästa flyg och det måste vara FÖRSTA KLASS.”

”Jag är ledsen, jag hjälper dig mer än gärna, men jag måste hjälpa de andra här först. Sen kan vi hitta en lösning tillsammans”, svarade flygvärdinnan vänligt.

Den arge passageraren verkade inte så övertygad. Han frågade högljutt, så att alla resenärer bakom honom kunde höra: ”HAR DU EN ANING OM VEM JAG ÄR?”

Utan att tveka, drog värdinnan nätt på smilbanden och greppade tag i utropsmikrofonen:

”Kan jag vänligen be om er uppmärksamhet”, började hon medan hennes röst ekande ut genom hela terminalen, ”Vi har en resenär här vid gate 14, SOM INTE VET VEM HAN ÄR. Om någon kan hjälpa oss ta reda på hans identitet, vänligen kom till gate 14.”

Samtidigt som människorna bakom honom i kön började skratta hysteriskt, blängde han vansinnigt på henne och svor ”Dra åt helv***!”

Utan att blinka, log hon och sa, ”Jag är ledsen, men det får också vänta.”

Ibland får man ta personliga angrepp med en nypa salt, och komma ihåg att göra det bästa av situationen! Tusen tack till denna legendariska kvinna för den påminnelsen. Dela mer än gärna den här berättelsen vidare om du också tycker att hon löste situationen helt klockrent!

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.